Aktywne Wpisy
prawiczek92 +61
Vermeerrr +1
Jak zmniejszyć libido, które jest bardzo wysokie już od dziecka? Ja nie klamie. Masturbacja nie pomaga. Po prostu jest zbyt wysokie. Myśli o selsie są ze mną odkąd psmietwm, pochłaniają zbyt wiele czasu. Zawsze boję się mówić że potrzebuje seksu więcej niż normalna jednostka. Czy są jakieś tabsy na to?
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
#polska #nieruchomosci #bekazlewactwa #bekazpisu
@mickpl: ale tusk to typowy pisowski debil tylko z nazwą PO. Obiecuje więcej niż pis, jego partia głosuje tak jak pis. Gdzie tu różnice? :D
@yaah: nie ma, lata 2008-2015 były dokładnie identyczne co 2016-2023
@mickpl: oj zdziwiłbyś się ile młodych osób na wsiach i żyjących z 500+ młodych rodziców leci na takie bajki
pięknie #!$%@?. Socjalistycznego szaleństwa ciąg dalszy. I na kogo w tym chlewie głosować ma normalny człowiek!?
Pisiory od 7 lat mordują gospodarkę i to co pracujacy ludzie budują w trudzie przez te wszystkie lata, platforma jak widać idzie w tym samym idiotycznym kierunku, konfa to śmierdzące ruskim penisem onuce a lewicy nawet nigdy nie brałem pod uwagę zdjęcia zandberga pod czerwonym sztandarem w koszulce z che-fujarą tłumaczą mój stosunek
@Heroina340: jest i on, debil
ruskie onuce bo tak w tv powiedzieli? dajcie jeszcze te no zdjecie Brauna
@dziadolek1: proszę bardzo, masz
a Konfa moze cokolwiek zdziala, tak - nadal sie ludze, bo nie ma innej partii, ktora moglaby tam wejsc