Aktywne Wpisy
Graner +40
kornel-mir +39
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Mircy bierzecie to kredo na 2% czy czekacie na to na 0%? w takim tempie niedługo będą dawać kredo na -10% i rozdawać mieszkania
24. Opozycja zapowiada kredyt 0%
anyway, jakby wygrał, dał kredo 0% i dopłaty 600 zł do najmu to przecież to wywali, że te Turkowe 230k w monako będziemy gonić na paliwie rakietowym
@affairz: W środę jadę oglądać mieszkanie i jak będzie spoko to je biere, bo te gówno progamy pewnie będą tak napisane że albo się nie załapię, albo będą jakieś #!$%@? warunki typu zakaz wynajmu, zakaz sprzedaży przed upływem X lat itp.
Kryzys? jaki kryzys? wyjebongo... i takim działaniem jako jedyni w Europie nie oberwaliśmy kryzysem. Co roku stałe zadłużanie się, po 30-35 mld zł nawet w GUS można zobaczyć jak zmieniały się pobierane podatki
Fakt, nie ma co porównywać z obecnym rządem, ale swoje za uszami też mieli.
Chciałbym abyśmy mieli afery tego kalibru.
@dafto: I nie widzisz różnicy w tworzeniu funduszu celowego na budowę dróg gdzie powstały ich setki jak nie tysiące kilometrów, a funduszu w sumie na wszystko pod nazwą covid z czego są 14 emerytury, inny socjal, zakupy wojskowe, kiełbasa wyborcza etc.?
Jedyni ludzie, którzy chociaż czasami mówią z sensem (inni - nigdy lub prawie nigdy) , należą do konfederacji, w której sensowne plany i pomysły mieszają się z taką patolką, że nawet PiS i PO nie
1. Rozdawnictwo pisu, którzy na nasze nieszczęście wywiązują się ze swoich obietnic
2. Rozdawnictwo tuska, który znany jest z tego, że raczej nie dotrzymywał swoich obietnic
Nie wiem o co chodzi z tą opozycją xd Po co pisowiec ma zmieniać coś pewnego na coś niepewnego? Dlaczego to się wszystko musi kręcić wokół socjalu? Nie wierzę, że święty Jarosław jest aż taki potężny umysłowo,