Aktywne Wpisy
again_and_again +755
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
#ukraina #wojna #rosja
@Aleale2:
Co mają powiedzieć? "Od teraz rozpoczynamy pełne wsparcie w sprzęcie militarnym"?
Jeżeli już to będą to ukrywać jak się da.
Kińczyki onuce
https://wyborcza.biz/biznes/7,177151,28513825,chiny-zamykaja-niebo-dla-przewoznikow-z-rosji-nie-zdolali-uciec.html?disableRedirects=true
@felerny: to o pogorszeniu stosunków to sa zyczeniowe wrzutki dla propagandy, a wykopki wrzucaja nawet totalne oszołomskie bzdury o tym, że Chiny chca zabrac Rosji jakies terytoria itp.
@szurszur: cechą człowieka inteligentnego jest to że wie że może się mylić, wątpi, teoretyzuje
Głupki zawsze wiedzą wszystko "na pewno". I tu odnosze sie do ciebie.
@felerny: Kek. Przecież to nic innego jak: "Jeżeli wam nie pomagamy to dlatego, że sami nie chcemy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)