Aktywne Wpisy

yourgrandma +142
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +7
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

Komentarz usunięty przez autora
źródło: wont
Pobierz@GarGalin: Raczej z 2,/10 na 3/10 maks. Chyba, że ktoś jest fest ulany.
Masz dwie możliwości dążyć do zmiany siebie, aby zwiększyć ogólnie swoją wartość w oczach kobiet i mieć większe pole manewru.
Albo zaakceptować fakt, że masz nieatrakcyjną twarz i niski wzrost. Jeśli nic nie chcesz zmieniać to
@GarGalin: Co ma ćwiczenie do tego?
@Sarmataa: W miesiąc to można około 2kg zgubić, to nie
Podobnie mitem jest myślenie, że kobiety preferują six-pack z 0% tkanki tluszczowej. Podczas badań wybieraly 15% tkankę tluszczową z lekko zarysowanymi mięśniami brzucha. One na to się patrzą tak jak my na kulturystki.
Ja
źródło: POZIOM-TKANKI-T%C5%81USZCZOWEJ-zdj%C4%99cia
Pobierz@Sarmataa: To zależy czy niski czy wysoki oraz czy za tą grubością idą mięśnie. "Misiowaty" czyli ulany, ale z mięśniami pewnie będzie lepszy niż chudy szczur, ale skinny fat co wygląda jak ludzik z kasztanów już niekoniecznie.
Według mnie wzrost niekoniecznie pociąga kobiety, bardziej to sprawa kulturowa. Albo pocieszanie się tym, że mój facet jest wysoki więc przystojny. Osobiście miałem może 3-4 takie sytuacje, gdzie wzrost był problemem,
@Sarmataa: Moje obserwacje są mocno odmienne, choć oczywiście mogą wynikać ze środowiska, w którym się obracam (głównie młode kobiety) i moich błędów poznawczych, ale tak czy inaczej jest masa badań i opracowań na ten temat. Pierwsze z brzegu:
https://www.researchgate.net/publication/236670565_The_height_of_choosiness_Mutual_mate_choice_for_stature_results_in_suboptimal_pair_formation_for_both_sexes
@Sarmataa: Ten wzrost jest przeciętny dla dwunastoletnich chłopców. Dla mężczyzn to prawdopodobnie mniej niż jeden procent populacji. Jeżeli wziąć pod uwagę grupę wiekową, która może interesować kobiety, którymi ja mógłbym się zainteresować to nie dziwiłbym się gdyby było to mniej niż jeden na tysiąc mężczyzn.
https://www.mp.pl/pacjent/pediatria/prawidlowyrozwoj/rozwojfizyczny/52272,siatki-centylowe-masa-i-dlugosc-ciala-malego-dziecka