Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +13
Mirki, piszę prawdopodobnie swojego ostatniego posta tutaj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.

BezdomnyPatryk +161
dzisiaj wielki dzień w mojej #bezdomnosc i #przegryw dokładnie 2 tygodnie temu poznałem się z innym człowiekiem w ciężkiej sytuacji a dzisiaj wydaliśmy wszystkie oszczędzone pieniądze na bilety nad morze do pracy w nadziei na lepsze jutro. trzymajcie kciuki żeby poszło dobrze bo bierzemy ze sobą tylko 4 bułki i 2 pasztety budżet nie pozwolił na więcej.

Płeć męska to w większości typowy #streetwear -gołodupiec z głośnikiem bluetooth i hiphopolo, albo ulany YouTuber wannabe, który cierpi, że żadna z tych księżniczek go nigdy nie zechce.
Tak to wygląda.
#mlodziez #szkola #takaprawda
starość nie radość ehhhhh
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Natury nie oszukasz, kobiety nadal szukają jednostek, które zapewnią byt jej i jej dzieciom.
W sumie jak spytasz się Ojca Córki to traktuje(albo w głębi duszy tak myśli) jej adoratorów jak Al Bundy ;) Mięczaki won od mojej córki!
Płeć męska to w większości typowy #emo -gołodupiec z komórką bluetooth, albo ulany raper wannabe, który cierpi, że żadna z tych księżniczek go nigdy nie zechce.
Tak to wygląda 2009rok.
zresztą mogę sie założyć o 100 złotych na dowolną fundację że ta młodzież wcale tak nie wygląda jak ją opisujesz, tylko podales sobie jakieś dane z dupy typu 95% żeby pasowało pod tezę
Tylko stary dziad może oceniać wszystkich dookoła.
miejsca na geriatrii nie było czy co sie takiego stało? skąd to zwątpienie?
Bliżej matur to i te gnoje będą miały mniej uśmiechnięte mordy.
@kidi1: To już jest męczące. Te baby same sobie robią krzywdę ale nawet o tym nie wiedzą. Wiecznie niezadowolone będą toksykami na starość.
lol
@FLAC: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Jebłem. To nie może tak działać, nie wierzę.
@kidi1: prychłem