Aktywne Wpisy

bruhmomentow +120
hihi kotki :333

Tywin_Lannister +10
Jakie są wasze najbardziej nostalgiczne perfumy z ery zanim wylądowaliście na tagu i jeszcze byliście w miarę normalnymi ludźmi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka

#przegryw
Dramat
Po pierwsze nie szufladkuje wszystkich. przypadek przypadkowi nie jest równy.
Nie podałeś najmniejszych szczegolow.
Jezeli już kogoś straszysz sądem, miej przynajmniej jakiekolwiek pojęcie i podstawy, a nie na podstawie świeżych emocji. Radzę jednak najpierw udać się do prawnika. Chyba że masz za dużo pieniędzy i nie problem opłacić Ci jest koszta sadowe. Błędy się zdarzają. Mniejsze, wieksze. to normalne że na jakieś dajmy na to 100 operacji jakiś lekarz soierdoli
Gówno prawda i nie wiem czemu w takiej sytuacji jak nie masz o czymś bladego pojęcia to piszesz mireczkowi złe rady i fałszywie go zniechęcasz.
Non stop lecą odszkodowania za błędy medyczne, mój kumpel lekarz jak wypisał w zeszłym roku opinie, to pierwszy raz się szptial i ubezpieczyciel nawet
@Van-der-Ledre: potwierdzam. Feudalna kasta #!$%@?ów fałszująca nałogowo dokumentacje medyczną i kryjąca sobie dupe.
@77023: wez nie #!$%@?. Lekarz orzecznik i jazda a jak trzeba to i sciagnac orzecznika z zagranicy.
@Tata_Kasi: hurr durr, ważne że na b2b więcej zarobię niż na zachodzie :D