Aktywne Wpisy

- Staraj się o pracę w IT
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
źródło: 4466
Pobierz
Moc90 +1
#gielda w poniedzialek ropa po 160 ;)

Wiem że przy wykorzystywaniu dysków NVMe na tych płytach ze względu na ograniczenia płyty niektóre porty SATA są wyłączone, dlatego testowałem używanie NVMe zarówno w M2ASOCKET jak i M2BSOCKET. Zarówno dla M2A i M2B testowałem SATA0, SATA1, ASATA0 - we wszystkich przypadkach nic nie było wykrywane w BIOS i po odpaleniu. Z tego co rozumiem po przełożeniu na M2A_Socket powinienem mieć w teorii dostępne pod użycie wszystkie porty SATA? W bios oczywiście SATA mam włączone.
#sprzet #hardware #komputery #aorus #ssd #nvme
źródło: aourus2
Pobierzźródło: bios
PobierzJeszcze się upewnię, zasilanie do dysku podłączyłeś?
@OfficePepe: Tak, ale tylko jeśli dysk na złączu M.2A jest na interfejsie SATA.
Za wyjątkiem złącza z oznaczeniem
ASATA3_1No cóż, pewnie rozwiąże problem ale zamelduję sie za kilka godzin jak wrócę do domu.
@OfficePepe: XD, skąd ja to wiedziałem.