Aktywne Wpisy
kamilek123 +679
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale
#jedzenie #jedzzwykopem #bekazpodludzi #bekazprawakow #robaki #nowywykop
wolno jeść robaki= lewaqi będą wpychać prawakom robale do mordy
geje mogą brać śluby= prawaki będą zmuszane do ślubów homoseksualnych
czego nie rozumisz?
@Springfield: Nie umieszczają już składu?
@Tetsuya: No wlasnie plany sa takie zeby zredukowac ilosc spozywanego miesa i zastapic je robakami...
Nie kupisz wiecej jak 16 kg miesa na rok (wariant optymistyczny) bo po wejsciu cdbc wszystkie transakcje beda sledzone i twoj limit na koncie spowoduje blokade.
@Tetsuya: Dlaczego skupiasz sie tylko na tu i teraz?
Plany sa na rok ok 2030. Popatrz na wysyp artykulow promujacych jedzenie robakow i dlaczego sa one promowane z wyprzedzeniem...
A i w sumie nie wiem co jest złego w mące że świerszczy, jak nie będzie różnicy w smaku, to mogę wpieprzać taką mąkę. Czerwony barwnik rozumiem wykopkom nie przeszkadzał do tej pory?
@BeatboxRocker: Gdyby nie wykop to nawet bym nie zauważył tego tematu. Tylko tutaj jest to tak promowane.
@Tetsuya: Nie tylko tutaj. Poza wykopem sa grupy tematyczne na telegramie i serwerach matrix gdzie takie artykuly sa wspoldzielone i wtedy widac skale nagonki i propagandy.
@BeatboxRocker: no właśnie. Sama nagonka i alt-prawicowa propaganda. Żadnych rzetelnych treści.
@MostlyRenegade:
@Blaskun: typowe lewactwo jest typowe :)
@Blaskun: no, to samo ze związkami partnerskimi. Wszędzie gdzie je wprowadzili nie ma innej opcji jak tylko zostać gejem lub lesbijką.
@BeatboxRocker: Są zaraz obok tych promujacych bycie LGBT? Kojarzę, temat
@Morf: Widze, ze lewaki maja problem wybiec w przyszlosc, ale coz wasz problem. Propaganda lgbt zaczela sie w latach 90-tych i teraz widac tego efekty. Tak samo bedzie z robakami