Aktywne Wpisy
bugzer +258
Pamiętacie ta zenade jak typ na swojej 18 dostał taniec erotyczny? Goście wraz z rodziną utworzyli kółko a on siedział na krześle po środku. Tak go to podniecało że wyjął śmigło i zaczął normalnie pałować Wiplera przy wszystkich gościach i rodzinie xD Kiedyś tu latały foty z tego wspaniałego wydarzenia.
#heheszki
#heheszki
Marek_Tempe +93
Kwiat Jabłoni - "Dziś późno pójdę spać"
#muzyka
#muzyka
- Monitora 4k z opcją podłączania kolejnych (np. projektora)
- Nagłośnienia z opcją podłączenia słuchawek/mikrofonu/dodatkowego nagłośnienia (np. systemu multiroom)
- LAN przewodowo
- Hub USB
i oczywiście zasilanie laptopa.
@Szloch: a to sie jakos specjalnie rozni?
Komentarz usunięty przez autora
@K.....n: są też inne powody przestawiania myszki na lewą stronę biurka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szloch: Jeśli ta mikropodkładka pod mysz, malutkie biureczko, krzywy ultrawide, wypierdziany thinkpad i TV nad głową to graal informatyka to wypiszcie mnie #!$%@? z klubu xD
XD
@Szloch: Żebyś wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szloch: zesrali się na miękko. Dla mnie wygląda normalnie i praktycznie. Wiele bym dał, żeby mieć osobny gabinet z podobnym biurkiem. Jedynie jakieś głośniki/soundbar dołożył. Nie wiem jakie tu wszyscy mają mieszkania/pokoje, że wg nich to wygląda biednie.
Sam zastanawiałem się czy brać ultrawide, ale jednak wziąłem 32'' 4k. Przy okazji poszukiwania nowego lapka, byłem w szoku że w 2023 roku sprzedaje się nowe laptopy (intel
Setup @MrTukan @NieBendePrasowac @L3gion @Szloch @thewickerman88 #pcmasterrace