Aktywne Wpisy
ComFort +7
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.1% (668)
- nie 27.9% (258)
eastbors +4
- Monitora 4k z opcją podłączania kolejnych (np. projektora)
- Nagłośnienia z opcją podłączenia słuchawek/mikrofonu/dodatkowego nagłośnienia (np. systemu multiroom)
- LAN przewodowo
- Hub USB
i oczywiście zasilanie laptopa.
@Szloch: ten kabel ledwo ciagnie 4k, wiec tu marzenia sie koncza
Ale to dosyć popularny schemat, pełno na YouTube takich "programistów" co mają przed oczami monitor jebitny 4k, 50 cali, niżej jakiś szeroki 32 cale, a obok laptop. No jak dla mnie to tylko na pokaz, bo korzystanie z tego musi być w #!$%@? niepraktyczne.
Swoją drogą mógł byś zainwestować w normalna podkładkę. Spróbuj sobie też laptopa ustawić z boku a nie przed monitorem, wygodniej będzie się go używać jako drugi monitor
serio widac wplyw baby w domu, od razu widac ze bys nie zrobil tak jak bys chcial tylko tak jak ci kazala mama albo babcia i tak ci sie podoba bo tak ma byc, tak cie w domu ubierali i tak ci meble kupowali i tak ci juz
@e_m_p
@twardy_kij
co Wy tu piszecie ;p? Nad dużym monitorem to nie TV tylko taka ozdoba świecąca na ścianie, co by za ciemno nie było. Układ jest mega praktyczny. Monitor panoramiczny jest do bieżącej pracy (najczęściej dwa okna lewo-prawo, a uzupełnieniem jest monitor laptopa
@wh0ami
wszysto to ciągnie bez problemu na bieżąco, prędkość internetu identyczna jak z karty sieciowej wbudowanej w lapka
@Szloch:
@Szloch: uzupelnieniem czego? Gdzie masz klawiature? Zaraz Ci wysle zdjecie gdzie monitor laptopa jest uzupelnieniem
@Szloch: