Aktywne Wpisy
PanMaglev +736
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +47
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Wy naprawdę myślicie ze jak facet jest atrakcyjny to nie musi nic nie mówić i każda laska otwiera mu rozporek? A nawet jeśli myśli dojrzałe to ma kolejkę chętnych do ślubu? To jest cope dla ludzi bez kwadratowej szczęki
Jak jesteś przystojny to nie gwarantuje to żadnego długoterminowego sukcesu w relacji z kobieta. Możesz skończyć jako wibrator dla zranionej laski. Oczywiście będziesz z nią współżyć i będziesz mieć z tego powodu satysfakcję - ale jak jesteś w miare dojrzały i nie chcesz kolejnej laski co miesiąc na przygody i chcesz zwyczajnie mieć jedna kobietę z która chciałbyś kiedyś wziąć ślub i założyć rodzine - no to bycie zbyt atrakcyjnym typem to czasem większa przeszkoda niż wam się wydaje.
Ja wolałbym mieć choćby polowe par na tinderze co teraz ale jednocześnie jedna dojrzala kobiete która spojrzy na mnie jak na faceta na całe życie, a nie przygodę na kilka nocek.
#blackpill #redpill #tinder #zwiazki
Otóż tak, wystarczy że koleś jest chadem i jest w miarę normicki i będzie miał całe tabuny lasek nagabujących go na ślub
A poza tym to Te-ra-pia! Raz dwa trzy naprzód marsz.
@Pozytywny_gosc @przegryw162cm Chadlite wrucił