Wpis z mikrobloga

Załóżmy że blackpill opiera się na zasadzie „jesteś brzydki - nie ruchasz” i nawet byłbym się w stanie z tym zgodzić ale przejaskrawianie sytuacji atrakcyjnych facetów, którzy rzekomo maja 100 par na tinderze dziennie i 30 wiadomości od różowych to już gruba przesada.

Wy naprawdę myślicie ze jak facet jest atrakcyjny to nie musi nic nie mówić i każda laska otwiera mu rozporek? A nawet jeśli myśli dojrzałe to ma kolejkę chętnych do ślubu? To jest cope dla ludzi bez kwadratowej szczęki

Jak jesteś przystojny to nie gwarantuje to żadnego długoterminowego sukcesu w relacji z kobieta. Możesz skończyć jako wibrator dla zranionej laski. Oczywiście będziesz z nią współżyć i będziesz mieć z tego powodu satysfakcję - ale jak jesteś w miare dojrzały i nie chcesz kolejnej laski co miesiąc na przygody i chcesz zwyczajnie mieć jedna kobietę z która chciałbyś kiedyś wziąć ślub i założyć rodzine - no to bycie zbyt atrakcyjnym typem to czasem większa przeszkoda niż wam się wydaje.

Ja wolałbym mieć choćby polowe par na tinderze co teraz ale jednocześnie jedna dojrzala kobiete która spojrzy na mnie jak na faceta na całe życie, a nie przygodę na kilka nocek.

#blackpill #redpill #tinder #zwiazki
  • 16
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: co za bzdury... Nic na życiu się nie znasz.

Otóż tak, wystarczy że koleś jest chadem i jest w miarę normicki i będzie miał całe tabuny lasek nagabujących go na ślub
  • Odpowiedz
  • 0
@Arboree: ile tych Chadow jest? 1 procent populacji młodych facetów? To nie ma żadnej skali żeby się porównywać. Ja wiem ze jest nadwyżka facetów ale nie aż tyle żeby kobiety nie widziały poza tym procentem żadnego faceta na dłuższa metę
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: porób trochę w budowlance to się przekonasz, nawet nie musisz być chadem, wystarczy że masz jakiś tam zarys szczęki i jesteś brunetem i co druga polka chce się z tobą umówić. I nie piszę tego bo mi naopowiadali tylko sam widziałem jak są podrywani
  • Odpowiedz
Nie odpowiadać, wrzucić psychola na czarną listę. Miała go rzucić urojona dziewczyna, miał iść na terapię, miał usunąć konto, ten failed normie ma jakieś halucynacje wynikające z prawictwa i nieruchania, stąd te zapędy do nałogowego okłamywania, mitomanstwa itd.
  • Odpowiedz
@Arboree żeby był nagabywany na ślub to jeszcze musi mieć siano, sama morda jest dobra na początek, żeby się pokazać koleżankom, ale jak nie spełni wymagań finansowych to po chłopie.
  • Odpowiedz
  • 0
Założyłem tu konto dla beki ale tez trochę aby uświadomić ludzi, bo podobno tu roi się od piwniczakow. Jak czytam te blackpillowe wysrywy to łapie się za głowę, do czego incelstwo jest zdolne
  • Odpowiedz