Aktywne Wpisy
Instynkt +110
Wiecie że w stolicy można sobie ot tak zamknąć kilkupasmową arterię, nagrać wszystko i nie ponieść za to żadnych konsekwencji? A grupa na facebooku działa sobie od 10 lat.
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
megaras +1
Zamiast zwalać wszystko na kobiety wyjdźcie z piwnicy, okażcie trochę szacunku dla kobiet, pójdźcie na siłkę i przestańcie pisać obraźliwe komentarze w kierunku płci przeciwnej, bo to tylko pogorszy waszą sytuację (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#przegryw #dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski
@Mlody_jeczmien: Czym jest efekt "WAW"?
Limity i ogólnie obowiązki oraz prawa wynikają ze statystycznej osoby z grupy. Niestety też nie
Zupełnie nieracjonalny sposób myślenia. Statystyczny mężczyzna jest silniejszy i sprawniejszy, jednak nie 'mądrzejszy', więc nie wiem czemu miałoby to wpływać na prawa dotyczące głosowania, czy podjęcia pracy. Skoro to, że fizycznie
Grube i silne baby mają taką samą budowę układu rozrodczego, który uniemożliwia im dźwiganie, ze względu na możliwość późniejszych powikłań z donoszeniem ciąży. Mówimy o statystycznych osobach z danej grupy,
Kolejny fikołek, to dlaczego mężczyźni dostają wezwania? To ich nie dotyczy? Dlaczego mężczyzna ma robić ponad coś co kobieta skoro jesteśmy równi? Dlaczego ma mieć takie same prawa jak kobieta? Nie ma obowiązku rodzenia dzieci
@Decentgirl: XD kobieta nawet która ćwiczy, jest "SilnA" jest na straconej pozycji względem mężczyzny który nie ćwiczy. Ten szczur jest nadal sprawniejszy.
Tak jak pisałam wyżej, w kwestii poborów nie ma dyskusji, więc nie rozumiem czemu przywracasz ten argument skoro wszyscy
@Decentgirl: Oczywiście, że zależy skoro mężczyzna jest sprawniejszy to zrobi więcej XD widać, że Paniusia w jakieś gównopracy biurowej siedzi XD
No oczywiście XD tatusia firma czy chłopaka?
Może wrócimy do tematu jak już spełnisz jakikolwiek swój obowiązek dla społeczeństwa.
No ale czego mam wymagać od kobiety która ma zamknięty umysł i myśli, że kobieta i mężczyzna są równi.
Ale musisz sobie również uświadomić co