wykopki, kupuje paletę zwrotów z Amazon i innych za 2.4k. Siostrzeniec tam pracuje i może ją kupić bez żadnej prowizji. Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
z Amazon i innych za 2.4k. Siostrzeniec tam pracuje i może ją kupić bez żadnej prowizji.
Zamierzam to sprzedawać detaliczni
@Itslilianka: tylko pamietaj ze musiszs byc w posiadaniu tego przynajmniej 6 mies. zebyt moc to spreazdac bez podaktu, a jesli robisz to w sposob zorganizowany to nie da rady b ez podatku i dzialalnosci
@Itslilianka: Z tego co mi wiadomo to ty musisz udowodnić Urzędowi Skarbowemu, że masz to przynajmniej 6 miesięcy a nie oni ci, że masz poniżej 6 miesięcy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Itslilianka: zarejestruj dzialalnosc, zrobisz to w 1 dzien przez neta. Kup to na fakture na dzialalnosc i sprzedaj jak czlowiek. Zapłać podatki i zamknij dzialalnosc abu zawieś. Tylko, że preferencyjny zus wtedy stracisz chyba i nfz bedziesz musial dwurkotnie zaplacic... ale tez byly jakies tam przepisy ze jak maly przychod czy zarobek to nie trza zusu nie wiem. Nakomplikowali wszystko pisowcy.
@Itslilianka: Powodzenia, mam nadzieję, że trafisz na karton zwrotów Xboxa, ewentualnie jakieś AGD. Najgorzej to trafić na "badziew gsm", jakieś futerały szkła, kabelki - wszystko do starych modelów, nie warte nawet czasu, żeby wystawiać. Płyty z filami też lipa.
- wyjście z grupy MŚ z patałachami typu schyłkowy Krychowiak, Bielik, Kamiński - opędzlowanie Włochów i Portugalii na Euro u21 - awans z Legią do Ligi Europy, 6 pkt w grupie
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
źródło: temp_file.png8229119878412521071
Pobierz@Malinowy_nos: przecież to bejciarz jak uj, świeży ale krzykliwy.
@Itslilianka: tylko pamietaj ze musiszs byc w posiadaniu tego przynajmniej 6 mies. zebyt moc to spreazdac bez podaktu, a jesli robisz to w sposob zorganizowany to nie da rady b ez podatku i dzialalnosci
ale tez byly jakies tam przepisy ze jak maly przychod czy zarobek to nie trza zusu nie wiem. Nakomplikowali wszystko pisowcy.
Powodzenia, mam nadzieję, że trafisz na karton zwrotów Xboxa, ewentualnie jakieś AGD.
Najgorzej to trafić na "badziew gsm", jakieś futerały szkła, kabelki - wszystko do starych modelów, nie warte nawet czasu, żeby wystawiać.
Płyty z filami też lipa.