Wpis z mikrobloga

• 6
@Karierat4: @Korsir

Blondynek, zrobiłem ci zdalną intelektualną wiwisekcję. Ty jesteś zafixowany na ten styl życia i wyprzesz każdy argument przeciw, na próbę polemiki zareagujesz negacją, a jak ktoś ma inne zdanie to zamiast przyjąć je na klatę napiszesz że bzdura. Także twoja wiarygodność jest zerowa. Tym bardziej, że twoja wiedza to kilka wizyt u ludzi w campervanach, trochę video z youtube i zabawy w maździe. Pogadamy jak już dowieziesz
  • Odpowiedz
  • 6
@zdrajczyciel "w Europie nie można kamperować na dziko, co przekreśla sens kampera" - to nie jest opinia tylko podanie błędnego faktu.

Tylko nieliczne kraje mają taki zakaz, w całej reszcie jest to dozwolone. Sporo krajów ma dopasowaną pod to infrastrukturę, miejsca na zrzuty itd.

Trzeba umieć odróżnić opinie na jakiś temat od podania nieprawdziwych informacji.
Jak robisz mi "intelektualną wiwisekcję" to przynajmniej rób to rzetelnie...
  • Odpowiedz
  • 1
@Korsir: Widzisz jełopie, dalej odwracasz kota ogonem, byle by postawić na swoim. Mapka to wildelife camping. Do czego odnosił się złomnik. NIE spanie na parkingach, czy miejscach gdzie MOŻNA wjechać. Tylko na terenach naturalnych.

elo.
  • Odpowiedz
@swinkapl: no tak, spoko zgadza sie. To się tyczy spania ogólnie. Generalnie większość bushcraftowcow robi to na nielegalu bo to taki trochę martwy przepis. Oczywiście jak idzie sam do lasu to ciężej go namierzyć niż jak zaparkuje takim białym klockiem gdzieś przy drodze.

Ja jednak czekam na rozwinięcie tego co zdrajczyciel nachrzanil dumnie i równie bzdurnie :P
  • Odpowiedz
  • 0
@Korsir: Skontroluj cały film, to nie jest fragment wycięty, tam pada jedno słowo po angielsku które ustawia dyskusję. Ale to trzeba mieć horyzonty jakiekolwiek, Złomnik je ma bo spędził trochę czasu za wielką wodą.

Złomnik, graciarz, sknerus, a jednak 1000x ogarnięty niż grzebacze w ziemi xD
  • Odpowiedz