Aktywne Wpisy

d601 +20
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 51.4% (266)
- Muszę wstać wysrać psa 13.7% (71)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 7.9% (41)
- Muszę wstawać do pracy 8.1% (42)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.1% (42)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 10.8% (56)

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#odyn
Blondynek, zrobiłem ci zdalną intelektualną wiwisekcję. Ty jesteś zafixowany na ten styl życia i wyprzesz każdy argument przeciw, na próbę polemiki zareagujesz negacją, a jak ktoś ma inne zdanie to zamiast przyjąć je na klatę napiszesz że bzdura. Także twoja wiarygodność jest zerowa. Tym bardziej, że twoja wiedza to kilka wizyt u ludzi w campervanach, trochę video z youtube i zabawy w maździe. Pogadamy jak już dowieziesz
Tylko nieliczne kraje mają taki zakaz, w całej reszcie jest to dozwolone. Sporo krajów ma dopasowaną pod to infrastrukturę, miejsca na zrzuty itd.
Trzeba umieć odróżnić opinie na jakiś temat od podania nieprawdziwych informacji.
Jak robisz mi "intelektualną wiwisekcję" to przynajmniej rób to rzetelnie...
źródło: 4o6e08veslu71
Pobierzelo.
@zdrajczyciel: znaczy, że nie można kamperem spać na terenach naturalnych (?) czy co masz na myśli? Rozwiń proszę bom ciekaw.
Ja jednak czekam na rozwinięcie tego co zdrajczyciel nachrzanil dumnie i równie bzdurnie :P
Złomnik, graciarz, sknerus, a jednak 1000x ogarnięty niż grzebacze w ziemi xD