Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +478
#grubaimanlet
xd
xd
Polejmnie +69
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Dopiero poza studiami i po studiach zaczyna sie życie i warte przeżycia rzeczy :)
@dr_Batman: to tez prawda ale ja sie na substytucje zalapalem - bylem w Jordanii i Libii
Im dłużej od czasu studiowania tym mam wrażenie, że częściej poza wspominaniem pojawiają się refleksje, że można było lepiej wykorzystać czas i tęsknota nad tą swoistą beztroską. Niekoniecznie w wymiarze melanżowania, ale za tym, że można było bez większych problemów robić coś dodatkowego co nas wówczas interesowało, a jak się nie
@widzialem: do podrywania pierwszoroczniaczek tez ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szynszyla2018: nie kazdy - trzeba albo uzbierac punkty albo zalapac sie na substytucje (taki specjalny program ze ifmsa wrzuca liste miejsc i kto pierwszy sie zapisze ten lepszy)
@pieknylowca: Jak to mawiają dziekani - "studentki pierwszego roku się nie starzeją" :D
Ten klub Medyk już nie istnieje? Słyszałem o nim zanim się przeprowadziłem, ale nigdy nie byłem
@szynszyla2018: o podrywaniu studentek pierwszego roku lekarskiego
@szynszyla2018: a jaki to byl kierunek?
@piamater: wiem jak ifmsa działa bo przez rok byłem członkiem - tak, to takie ultra dziwne korpo. Ale nie ma lepszego miejsca na poznawanie innych ludzi
@dr_Batman: jak bylem na wyjezdzie na substytucji w jordanii to ta moja LEO tak latała w okoł mnie ze az mi glupio bylo i to za pare punktow tylko XD