Aktywne Wpisy
BiauekRemover +50
Ktoś z piewców pamięci złotej rybki może mi wyjaśnić dlaczego za Tuska było gorzej niż za PiSu? Nawet nie gorzej, źle po prostu, ja czasy ich kandydatury pamiętam jaki rozkwit firm i gospodarki a nie rekordy likwidacji i upadłości, o cenach nie wspominając
#wybory
#wybory
JeszczeZyje +30
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
anyways, co byście zarekomendowali do sprawdzenia:
- budżet do 200 tys złotych, nowe z salonu
- crossover / mały suv
- auto będzie robić cykl mieszany co najmniej 2xtyg autostrada >150km, dlatego hybryda nie ma raczej sensu
- Mokka z 1.4 turbo wyła więc możliwość wybrania jakieś normalnego silnika to plus
- w miarę nowa tech, czyli nic co jest w starej generacji np. Honda CRV
#motoryzacja #samochody
crossover/SUV na autostradę (。◕‿‿◕。)
@Mac02 dzięki za ten pomocny wpis, a teraz wracaj do ztm
@Bejro: a na jakich bebechach oni robią? to na bmw chyba jest? bmw x1 odpada, matka nie może znieść jak przyjezdzam akurat wyciagne bmw z garazu na odwiedziny xD
Sam wskazałeś, że:
@zdrajczyciel: SUV to nie jest samochód na trasy. No chyba, że wydasz z 500k to możesz się Alfą zainteresować bo podobno to jeszcze daje radę.
Na trasy są samochody segmentu D/E ale one się nie nadają znowu do miasta - za duże. Ale na
Na
Honda CHR
nie dzięki, wole jednak samochód.
chciałem byc pomocny, ale widać że chcesz suva na autostradę bo tak, to jaki jest sens pomagania ci w wyborze, skoro kompletnie się nie znasz na motoryzacji i masz w głowie utarty jakiś pomysł.
takze jak juz pojezdzisz autami dla dorosłych to mozemy pogadac
@zdrajczyciel: nie mogę się z tym zgodzić. Przeczy temu sama bryła pojazdu.
Dla przykładu Citroen C5 w ostatnim wypuście na hydro przy prędkościach autostradowych obniżał zawieszenie. Dlaczego to robił pozostawię to jako zadanie domowe.