Aktywne Wpisy

Przegrywex +332
Nie rozumiem tego hejtu na wykopie na Pasuta. On jako jeden z niewielu rozumie o co chodzi z Freak-Fightach. Może czasem jest CRINGE, ale przynajmniej nie jest to kolejna para nudnych oskarków, które są brane tylko dlatego że mają zasięgi i konferencje jak i walki są nudne jak flaki z olejem. Umie zrobić SHOW, walka też niczego sobie.
#famemma
#famemma

Zborro +67
#ukraina tylko przypominam że Ukraińcy codziennie umierają żebyśmy nie mieli granicy z ruskami na całej ścianie wschodniej.
Po 15 minutach walki oparła drzwi o ścianę i jebla tym bolcem w kąt pokoju. Myślę sobie, to moje 5 minut, przyszedłem, wsadziłem bolec od zawiasu w obejme, obejmie wytłumaczyłem przy pomocy młotka że na ten bolec mocniej trzymać, założyłem drzwi i w ten oto sposób upokorzyłem swoją dziewczynę udając lepszego XDDDD
Specjalnie #!$%@?łem 10 lat w budownictwie żeby akurat tego dnia upokorzyć dziewczynę którą znam 4 lata.
Jestem najgorszym chłopakiem na świecie, #rozowepaski nie wiążcie się z robolami
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zalesie #heheszki
A już ci tak dobrze szło z tym pragmatyzm i tą asertywność. Tylko heheszki, szpan i błoto ci w głowie :(
Mogłem być informatykiem 15k albo debilem na taśmie w fabryce wyzysku, a zamiast tego wybrałem pomiędzy tylko po to by ją upokorzyć tej nocy
Różowa sama w sobie nie jest problemem, nie mogę winić kobiety za to że jest mentalnie kobietą
A OP ma jakieś wnioski patrząc po ostatnim więc powodzenia. OP się opanuje samodzielnie zanim mu ktoś związek naprawi lepiej i szybciej - pokazowo . OP jest budowlańcem a nie jakimś błaznem
@paliwoda-niegzeczny: odpaliłem i.... xD No nie, my jesteśmy stare chuopy i to myśli sprzed wielu lat, chyba jeszcze zanim powstał YT.
@paliwoda-niegzeczny: to akurat znam... niestety także z własnego doświadczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mawak: mirku, ty nie udawałeś lepszego, ty jesteś lepszy, trzymaj się tam w tym swoim cyrku i "pilnuj swoich granic"
@su1ik: no widzisz, a podobno są takie lepsze od facetów i ich nie potrzebują a jak przychodzi co do czego...
@Mawak: zapowiada się ciekawy związek pełen emocji
@Mawak: i piszesz to dla poklasku mizoginow inceli z wykopu, dla których każde upokorzenie różowej jest dla nich maścią na ból doopy
Weszła jednym zdaniem na ambicje
Wróciła i rzuciła częścią żeby przypieczętować triumf
.
.
.
.
Naprawiłes drzwi zanim ona zmądrzała do poproszenia o to.
Tak mordo, wygrałeś w #!$%@?. Jej psychika właśnie leży #!$%@? po podłodze xD
@Mawak: Zrobiłeś mi dzień tym tekstem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą "tak, specjalnie 10 lat robiłem w budownictwie, żeby upokorzyć w ten sposób dziewczynę, którą znam 4 lata"
@Mawak: Kobiety, wbrew pozorom, też się od siebie różnią, a trzaskanie drzwiami tak, że wypadają z zawiasów, nie jest normalnym zachowaniem. Ale wiadomo, łobuziara kocha najbardziej.
@Mawak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wooster już myślałem że nie przeczytam na tym portalu głosu rozsądku xD jeszcze inne cucki będą go pocieszać
Ale sam ten tekst wspomniany, że specjalnie coś zrobił itd. to raczej sarkazm na całego. "Robisz to specjalnie" kiedy akurat nic takiego w planach nie było, więc sarkastycznie dodaje, że na 100% specjalnie, na tej zasadzie