Aktywne Wpisy
cohh +211
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +238

Ciekawe ilu zawiedzionych szarpie hajs z wakacji kredytowych i czy jest w stanie podzielić się dopłatami z tymi, którzy przez niskie stopy procentowe tracą oszczędności.
Ogólnie smuteczek, bo to pokazuje jak gównianą strategią jest bezpośrednie rozdawnictwo, którego głównym celem jest zdobycie głosów, j**any pisowski konsum-socjalizm.
#nieruchomosci
@rzzz: Poprawiłem.
źródło: 0e19632c4a90d43309b54448b55843bce06ccc8ebafa35535375e21da7394b41
Pobierzźródło: nie-no-tyle-to-nie-wojny-samochodowe-tvn-turbo
Pobierz@mickpl: chętnie bym na to poszedł, byleby tylko wam d-----ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mickpl: Też bym chciał, skoro państwo i tak mi zabiera to czemu nie. Kupiłbym sobie 3 mieszkanie, z takim kredytem to jak za darmo. Ale państwo stawia jakieś wymagania z d--y xD
@pp93: Przymus społeczno-ekonomiczny zmusza młodych ludzi do zaciągania kredytów hipotecznych na takich warunkach jakie są dostępne.
@rzzz: To w ramach wakacji kredytowych dostaje się dopłaty od rządu?
@mickpl: przecież jeszcze niedawno pisałeś, że zostaniesz kredyciarzem jak wejdą te kredyty 2%. Wtedy już rozumiem nie będą ani niesprawiedliwe ani szkodliwe dla gospodarki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)