Aktywne Wpisy

Voltee +722
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #motoryzacja #samochody #heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa
źródło: daily_picdump_4263_640_05
PobierzJakby kobieta NORMALNIE podeszła do faceta prosić o pomoc to zaraz byłby podobny post tylko śmiejący się z tego, że "gupie baby nie umiejo wymienić koła w samochodzie i muszą prosić o pomoc jak zwykle faceta, i gdzie to ruwnouprawnienie??!"
Tak źle i tak nie dobrze xD
@deafpool: ty jesteś upośledzony czy trollem? a, to znaczy to samo
sam mam beke ze spermiarzy i wojujących obrońców kobiet, ale ty otagowałeś #bekazlewactwa zdjęcie na którym prawdopodbnie kobiety uczą się wymieniać koło. No k---a to j----e lewactwo każe wymieniać kobietom koło xD jesteś debilem
źródło: 20230202181517_1
Pobierz@deafpool: patrzcie, jakie śmieszne!
ja jebe jaki ty musisz być durnym człowiekiem xD