Aktywne Wpisy

MistrzPatelnii +113
#wiedzmin4 #wiedzmin #gry Na zagranicznych forach i na zagranicznych profilach ludzie jarają się nowym Wiedźminem, wchodzę na jakieś gry-online, czy ppe, fejs no i elita wykop xd i narzekania, że kobietą będziemy grać, że na bank będzie woke, że ten nie zagra, tamten nie zagra, że źle i że lipa, że próby traw, że nie była Wiedźminką. Stwierdzili to pp JEDNYM CINEMATIC TRAULERKU XDDDD. Bankowo to

MaxinEevee +97
Wyszedł Trailer Wiedźmina 4, cinematic trailer podkreślmy, i co? I oczywiście zesrańsko wielkich polaków patriotów menskich menżczyzn, znawcUw lore wiedźmina.
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby

źródło: obraz_2024-12-13_063255257
Pobierz
Gdzie znajdę rzeczoznawcę do suszarki Beko #warszawa ? Woda leje się do bębna, serwis ma w nosie, rękojmia nieuznana, bo wg serwisu sprzęt nie ma wady. Rzecznik mówi, że jak serwis tak mówi to tak ma być. Znam dwóch właścicieli tego modelu suszarki i żaden tak nie ma, więc nie jest to normalna sprawa...
Kupiona w dniu 22.10. Pierwsza awaria 12.11 (tu zarejestrowałam tylko głośną pracę suszarki) - wizyta technika 23.11. Druga awaria (hałas + lejąca się woda)14.12 - wizyta technika 13.01 - uzyskanie informacji, że lejąca się woda jest procesem suszenia i, że taka informacja znajduje się w instrukcji - nie znajduje się. Dziś 3.02 - ponownie taka sama sytuacja, załączam film. Prawdę powiedziawszy - nie wiem co mam zrobić.
#agd #sprzet #gwarancja #reklamacja #rekojmia
Też Beko
Dopiero sama gdzieś na zagranicznych forach, dogrzebalam się do informacji, że ten model z funkcją parową tak ma - jest to związane z tym, że jeśli nie używa się odświeżania parą, to suszarka sama, co ileś cyklow suszenia, puszcza wodę, żeby zapobiec kamieniowi w kanalikach.
źródło: temp_file3355570278315652726
Pobierz