Aktywne Wpisy

programistalvlhard +245
Takie autko sobie kupił chłop na 30 (pierwszy własny samochód, wcześniej prawie 10 lat Grande punto 1.9 JTD ujeżdżane)
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie

bb89 +605
Za 6 i za 12 miesiecy od teraz napisze jak te wszystkie straszne rzeczy (chatGpt, wysokie stopy, masowe zwolnienia) wpłynęły procentowo na moja stawke i zatrudnienie oraz ile razy mnie od dziś zwolniono i jak musiałem zejść ze stawki żeby nadal zarabiać na chleb (xD). Jeśli chcesz być wołany zaplusuj ten gownowpis, obiecuje ze zawołam.
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Znalezisko -> Kosmiczni komuniści i wojna nuklearna. J. Posadas, posadyzm i memy – Co pisali komunistyczni myśliciele na temat pozaziemskich cywilizacji? Na ogół nie pisali zupełnie nic, jest jednak pewien wyjątek. Był nim J. Posadas, trockista z Argentyny, który stał się znany, bo połączył walkę klas, wojnę nuklearną i UFO. Jak i po co? Zapraszam do lektury!
Na ilustracji: „posadystowski” mem z facebookowego profilu Intergalactic Workers’ League – Posadist.
#nauka #liganauki #swiatnauki #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #historia #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #ufo #kosmici #mikroreklama
Proste zasady:
1. Jedno, najwyżej dwa wołania dziennie do znaleziska poświęconego historii.
2. Tylko materiały z bibliografią (chyba że to np. galeria zdjęć) i autorem znanym z imienia i nazwiska.
3. Bez taniej sensacji, bez chamskich clickbaitów, ale nie oceniam materiałów po tytule, lecz po całej zawartości.
4. Żadnych bzdur o Wielkiej Lechii, żadnych ufoludków budujących piramidy, tylko materiały
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...