Aktywne Wpisy

Lewackie rozwolnienie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka

Grooveer +34
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@xqwzyts: Chciałem kupić nowego gnata, brakowało mi pieniędzy, stwierdziłem że skoro gram w komboje to po prostu napadnę na randomowego randoma na drodze i szlus. Szybka akcja, sru lassem, zwiążę dziada, znacjonalizuję majątek i tyle, co może pójść źle.
Trzydzieści minut później toczę
Szybko świadkom przechodzi donoszenie
IMO system prawa to najsłabszy element gry. Po pierwsze, że mamy takie sytuacje, które opisałeś, z niekończącą się pętlą świadków w środku zadupia, to dodatkowo 5 sekund po straceniu świadka z pola widzenia w chędożonym Ambarino, które nie ma nawet stałych osad, od razu gonią cię stróżowie prawa xD
Najgorsze pod tym względem jest Saint Denis. Poza dzielnicą fabryczną mieszkańcy to straszliwe #!$%@?, które po kilku brzydkich słowach od razu lecą
To ja też chciałem sobie szybko zarobić, zobaczyłem bank w jakiejś mieście i uznałem, że to będzie najlepszy sposób. Założyłem maskę, wchodzę do banku, widzę strażnika, zabijam go. Podchodzę do okienka by bakier oddał hajs, ale nie ma takiej opcji. Przez dłuższą chwilę kombinuję, że może jakiś źle stanąłem, że się interakcja nie pokazała. W końcu ogarnąłem, że chyba jednak nie da się w ten sposób napaść na bank. W tym
No brak możliwości napadania na banki w grze swobodnej to cios w twarz (tak jak np. brak towarzyszy). Tym bardziej, że twórcy modów pokazali, że da się to normalnie zrobić.
Jak chcesz się dorobić na okradaniu ludzi czy sklepów, to albo tak jak pisałem wyżej uciekasz błyskawicznie po rozboju lub napadzie (a bandana chroni przed rozpozaniem tylko przez cywili, szeryf cię i tak rozpozna), lub godzisz się z tym, że ogólnie
ogłady nabiera się z czasem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Są trzy opcje:
1. Uciekasz, grzywna zostaje, ale nie musisz jej płacić (choć możesz)
2. Możesz się po prostu poddać, zapłacisz karę ale nie masz już problemów z prawem. A honor łatwo odrobisz pozdrawiając wszystkich dookoła xD
3. #!$%@? wyciągasz strzelbę i robisz #!$%@?, moja ulubiona opcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ze sprzedawaniem wozów to już sam się kapnąłem, że warto. Tylko w całym problemie nie chodzi tylko o zarabianie hajsu, a o fun z gry. Mogę farmić hajs kradnąc w kółko wozy, ale to jest nudne. Z pociągami z kolei nie mam doświadczenia. Raz spróbowałem na jeden napaść, też się zaraz zaczęło roić od stróżów prawa i skończyło się śmiercią, zerowym dochodem i grzywną.
Ogólnie RDR2 jest fajne jak się
@Jerry664: ogrywam sobie teraz po latach starsze o dekadę GTA IV, i wiesz co? Policja działa tam dokładnie tak samo. Mam pulsujący okrąg z którego muszę wyjechać niezauważony by zgubić pościg, i
Jak jest gorąco, jakaś strzelanina czy coś to ja bym widział dynamikę jak w Max Payne 3. Szczerze nawet w tym zwykłym trybie poza walką by się takie animacje przydały
@piteross:
przekonales, ide kupic
O k... współczuję. Toś sobie grę wybrał (。◕‿‿◕。)
Grałem w dużo gier. Po prostu wszystkie szybko nudziły. W CP historia i postacie zaciekawiły