Aktywne Wpisy
xarcy +171
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
#depresja #samobojstwo #samotnosc #przemyslenia
Jak kazdy. I przede wszystkim jakbym nie był sam w tej walce. @dziczyznaa Poznań
no to skoro dają wszystko to zamiast w drogę do samobójstwa idź w drogę do pieniędzy
Komentarz usunięty przez autora
@Freak_001: Aha, no brak dachu nad głową nie wpływa pozytywnie. Sam jadę na tym samym wózku. Na mieszkanie mnie nie będzie stać, chyba że wydarzy się jakiś cud, gdyż aby móc pozwolić sobie na wynajem trzeba zarabiać minun 6K, a żeby tyle zarabiać to trzeba pełnić wysokie
Może odblokuj wiadomości
@Internus: nie pisałbym wtedy wpisu na Mirko poszukując pozytywnej atencji tylko już wisiał bez pożegnania jak najszybciej to kończąc
@Freak_001: :D
Ty myślisz o stworzeniu "gospodarstwa domowego" (z kurami i resztą inwentarza) :D Bawi mnie tok myślenia ;)