Aktywne Wpisy
właśnie jem i powiem wam szczerze, że prawdopodobnie nic lepszego w życiu nie zjecie, powaga
#jedzenie
#jedzenie
cyganztorunia +72
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
Ja jadąc teraz do pracy stwierdziłem, że grzanie foteli. Zanim chociaż trochę się nagrzeje w aucie to już mam gorąco pod dupą i plecami.
Reszta:
-radio z BT
-grzana przednia szyba
#pytaniezdupy #samochod #pytanie #motoryzacja
@yaroszek: Kurcze rzadko używam. Na obwodnicy się nie nadaje przez duzy ruch, a autostradami rzadko śmigam. Musiałbym mieć aktywny
Czujniki parkowania mam przód i tył ale od roku mi nie działają xd Nie mam czasu z taką pierdołą do mechanika oddawać.
Car audio
Elektryczne grzelki w nagrzewnicy
Podgrzewane fotele, kamera cofania, android auto
do tego grzane d--y i kierownica na zimę, i fotochromatyczne lusterka, żeby nie dostawać swiatłami po oczach.
o apple car play nie wspominam nawet, bo to już ma każdy normalny samochód
- Klimatyzacja automatyczna dwustrefowa (pamiętam czasy bez klimy i z klimą ręczną)
- Tempomat
- Czujniki i kamera cofania. Teraz jeszcze fajna by była kamera dająca widok na boki (to się chyba 360 nazywa), pozwalająca bezpiecznie wyjechać z parkowania prostopadłego
- Android Auto i asystent głosowy
@janekplaskacz: A ta dwustrefowa to w sumie po co? Mam a używam w trybie MONO, bo i tak powietrze się miesza w środku :D
Może się i miesza, ale różowa woli cieplej a ja chłodniej. Mi wieje zimniejszym powietrzem a różowa nie narzeka, że jej za zimno.
Automat przebija wszystko
Czujniki z kamerką - jak jezdzilem na zmianę autem bez z tego i z to się dziwiłem, kto przytomny na mozgu mógłby nie wziac tej opcji.
Regulacja wydechu i zawieszenia - samochod sportowy na życzenie :)
podgrzewane lusterka - praktycznie zawsze czyste, niezaparowane momentalnie po odpaleniu auta
Webasto, adaptacyjny tempomat, kamery 360
@BornToDie69: adaptacyjny tempomat, Android Auto.