Aktywne Wpisy
mickpl +141
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
Najbardziej przereklamowany zespół to
Ja nie odpisuję gdy nie wiem co odpisać i akurat inne osoby ze skrzynki odbiorczej piszą, więc spycham na później, no a później się zapomina.
W moim przypadku dośc długiego stażu na portalach randkowych mogę powiedzieć, że młodsze lub rówieśniczki odpisują raz na 3-4 przypadków, a starsze 50/50
@szynszyla2018: jak na wykopie to przede wszystkim po przejrzeniu profilu musiałaby być szalona żeby odpisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eattrashdiefast: ta cucki xD myślę, ze typ pisze do kobiet, które po prostu maja go w dupie i oczekuje odpisania
@Smonk_Da_Wead: A niby po co mają marnować swój czas, skoro od pierwszej sekundy widać, że nic z tego nie będzie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Smonk_Da_Wead: i ty jesteś ten top? xD K---a chłopie, jesteś jakimś toxikiem wyzywających randomów i 50% populacji. Baby chyba jednak mądre że ci nie odpisały
@cofko: hajs tu nie ma nic do rzeczy, zarabiam 30k i co z tego?
@Smonk_Da_Wead: Widzisz... takie proste, a jednak Ci się nie udaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)