Aktywne Wpisy
bezbekpol +132
Podsumowując dzisiejszy dzień:
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich
zagraj +462
Często miałem tak że po prostu się blokowałem na czymś i szukałem rozwiązań w internecie godzinami.
Teraz najczęściej wystarczy, że wpisze swój kod i np. "próbuje zrobić to co tu jest nie tak?" albo "jakbyś napisał funkcję która wprowadzi takie i takie ograniczenia". I mogę coś zrozumieć dużo szybciej.
Ludzie głównie piszą o tym że to daje im jakieś podstawowe budulce do projektów itd a właśnie w moim wypadku to narzędzie które pozwala mi sie dużo szybciej uczyć. Wszystko pisze sam i jak się zablokuje to mam odpowiedz z wyjaśnieniem w minutę zamiast z 30 min szukania mojego konkretnego przypadku w google.
To samo jak potrafi wyjaśnić prosto skomplikowane zagadnienie. Tylko tu już wchodzi problem ze bardzo pewnie potrafi mówić kompletne głupoty. W przypadku programowania i tłumaczenia pojedynczych linijek kodu bardzo szybko mogę zobaczyć czy ma rację czy nie. W przypadku teorii już nie do końca.
#ai #chatgpt #studbaza #programowanie
ChatGPT daje w kilka sekund odpowiedź, gdzie w G i innych trzeba by odpalić 100 stron i wszystkie przeszukać.
Na samą analizę zużywa się tyle energii, że potem jej brak na ostateczne działanie.
Nie wspominając o konwersji dowolnych danych na wszelkie sposoby.