Aktywne Wpisy

gabonczyk +61
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale

WielkiNos +96
Dla wielu kobiet siła komplementowania drugiej kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do jej atrakcyjności.
#plussize #przemysleniazdupy #logikarozowychpaskow
#plussize #przemysleniazdupy #logikarozowychpaskow

mirki kochane z tagów #zwiazki #seks #rozowypasek #niebieskipasek #anonimowemirkowyznania #chorobypsychiczne trochę
mam problem, jest nim zbyt szybkie kończenie w łóżku, dosłownie 3 ruchy i dupa. po tym muszę czekać ale nawet po tym będzie to 6 ruchów i też po zabawie. pierwsza partnerka, zbliżenia raz na tydzień dwa. w łóżku przez tę akcję mam fazy szczęścia i winy co nie pomaga. Wcześniej był okres kilku lat że uzależnienie od filmów sprawiło że 3 razy wieczorem to mało i więcej i więcej szybciej a teraz mam problem. od roku praktycznie nie oglądam filmów, nie robię tego sam. co robić? jak z tym walczyć. sam przyspieszony oddech partnerki na początku powoduje że sam jestem już nieźle nakręcony co skutkuje niestety szybkim finałem. próbowałem myśleć o czymś innym, wolno oddychać ale nic to nie daje, partnerka uspokaja i mówi że to kwestia praktyki jednak mimo to czuje zawód poprostu że to tak wygląda z mojej strony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie wiem czy dodać +18 czy nie
wal koniarza jak normalny człowiek, tylko nie 3 rasy dziennie tylko max raz i będzie gitara
kokaina pomoże
to teraz pytanie xd co zrobić jak mi się nie chce w domu, serio od jakiegoś czasu jest słabo. kiedyś wystarczyło że pomyśle a teraz zero chęci, a filmów nie chce oglądać znowu
@xdTM
właśnie w tym problem, po każdym razie muszę czekać, nieraz to 10 minut, nieraz więcej
Do lekarza niech ci przepisze tabletki czy jakiś spray na znieczulanie wacka, znajomy stosował przez miesiąc a później mu się unormowało. Doraźnie są też durexy z jakąś substancja na przedłużenie stosunku, znieczulają.
marihuanina ( ͡º ͜ʖ͡º)
ma pluuuusy dodatnie w temacie rimcimcimcim.
no przecież twojej dziewczynie to nie przeszkadza i pewnie zdaje sobie sprawę, że z czasem będzie coraz dłużej. Możesz się zająć nią na początku, dłuższa gra wstępna, seks to nie tylko wsadzanie do dziury
1. Trening (czesty seks) z partnerka ktora wie o problemie
2. Farmakologia:
- dapoksetyna
- leki na wzwod moga opoznic wytrysk
- jakies leki "na glowe" ale kompletnie nie znam tematu
3. Dzialanie na skore penisa
- prezerwatywy z lidokaina
- Spray (bravera) - np na mnie to nie dziala bo piecze benis, szczególnie ujscie cewki moczowej.
Najlepsza na ta przypadlosc jest dapoksetyna
o tym doskonale wiem, jednak preferencje partnerki nie pozwalają na dłuższą grę wstępną. tutaj jestem popedzany ( ͡º ͜ʖ͡º)
myślisz że serio to mówi z szczerości a nie z dobrego wychowania? może szukam dziury w całym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dziękuję ( ͡º ͜ʖ͡º)
myślę, że jeśli cię kocha i jej na tobie zależy to nie stanowi to dla niej większego problemu, z czasem będzie coraz lepiej i dłużej. Jak cię popędza to może jest to dla niej w jakiś sposób pobudzające, że tak na ciebie działa