Aktywne Wpisy
snickers111a +112
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +236
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
aby dotrzymac wczorajszej deklaracji, wracam do Was z informacja o kolejnych wprowadzonych na Wykopie usprawnieniach. Obecnie nasza uwaga skupiona jest glownie na tematach, o ktorych wspominam w dalszej czesci wpisu, ale jednoczesnie staramy sie realizowac tez inne zadania.
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog pojawily sie zadania:
1. W ostatnich dniach sygnalizowaliscie nam problemy zwiazane z RSSem. Ten problem zostal juz czesciowo rozwiazany, RSSy ponownie dzialaja, choc po Waszym feedbecku wiemy, ze spodziewacie sie jeszcze kilku zmian w tym obszarze - zajmiemy sie tym w kolejnych dniach.
2. Rozwiazalismy problem dotyczacy roznych stref czasowych. Wczesniej zdarzaly sie sytuacje, ze gdy osoby przebywajace w innych strefach publikowaly komentarze, data publikacji komentarza sugerowala tresc opublikowana "za 35 minut". Obecnie ten blad nie powinien sie juz pojawiac.
3. Po Waszych sugestiach zrezygnowalismy w widoku znaleziska z gornego formularza dodawania komentarza. Obecnie widok znaleziska stal sie czytelniejszy. Edytor, podobnie jak w poprzedniej wersji, znajdziecie na koncu dyskusji.
Tematy, ktore aktualnie realizujemy:
1. Zmiana sposobu prezentacji watkow na mikroblogu - wieksze wciecia, odroznienie pomiedzy wpisem a komentarzem oraz wyswietlanie 3 najlepszych komentarzy pod wpisem.
2. Poprawienie algorytmu sortowania tresci aktywnych (zmiana w ramach Wykopaliska zostala juz opublikowana).
3. Wdrozenie powiadomien dla tagow.
4. Zmiana wygladu trybu nocnego.
5. Wdrozenie linkowania bezposredniego do miejsca w dyskusji z poziomu powiadomienia.
6. Uruchomienie testow beta aplikacji iOS - przed wdrozeniem produkcyjnym zaprosimy rowniez Was do wspolpracy, aby nie popelnic starych bledow.
7. Realizacja aktualnych poprawek i bledow.
Zdaje sobie sprawe, ze to wlasnie na te zmiany czekacie najbardziej, dlatego postaramy sie przynajmniej wiekszosc z nich udostepnic Wam jeszcze w tym tygodniu. O wszystkich usprawnieniach na biezaco informujemy pod: https://wykop.pl/tag/wykopchangelog dlatego goraco zachecam do sledzenia tagu.
#wykop #nowywykop #naprawiamy #internet
To akurat nic nadzwyczajnego i tak się robi zazwyczaj, bo i tak pełna wersja się nie mieści na małym ekraniku. Problemem jest to, że wersje dla mniejszych ekranów w ogóle nie są tutaj opracowane tylko jest to rozciągnięta wersja dla smartfonów która wygląda jak widać
naprawcie
Komentarz usunięty przez autora
białek ale wiesz że nie działają powiadomienia z tagów ? xd
https://wykop.pl/wpis/70151391/wiecie-ze-data-dodania-opublikowania-znaleziska-na
Niech te 3 komentarze znikną, albo chociaż niech pojawi się opcja samodzielnego ich wlaczenia/wyłączenia bo to jest po prostu nieczytelne i irytujące. Większe wcięcie nic tu nie zmienia bo jest za dużo scrollowania nie mówiąc już o geniuszach zbrodni piszących komentarze długie na 5m których nie można zwinąć. Komu to było potrzebne? Jak kogoś wpis zainteresuje to sobie wejdzie w komentarze.