Wpis z mikrobloga

@dr_gorasul: Że niby te tweety po prawej to jakieś wady?

PS
Dawno nic mnie tak nie rozbawiło jak "mRNA MYOCARDITIS INJECTIONS". To dobre miejsce na przypomnienie szurom, że ja się boją mRNA to szczepionki bez mRNA nie zostały nigdy zdelegalizowane przez rząd światowy.
  • Odpowiedz
  • 0
@dr_gorasul: skąd pomysły o zamordyzmach jakiś? Chyba że się nasłuchałes lewackich fejków o nim które po przejęciu Twittera były produkowane 24h. Przecież gościu od lat narzekał na jednostronna cenzurę w mediach. Dlatego po zakupie Twittera to ukrucil. Nie faworyzuje żadnej strony.
On jedzie i po politykach i po innych przedsiębiorcach. Nie oszczędza nikogo i każdemu kopie dupska publicznie. Jak z Twitter files... Nie powinieneś ślepo wierzyć w to co wypisywano
timechain - @dr_gorasul: skąd pomysły o zamordyzmach jakiś? Chyba że się nasłuchałes ...

źródło: 8fd7ec4ee6a47090b3f6ab042ad1c6096ae3e557ba93c9e2d518172de8c936a2

Pobierz
  • Odpowiedz
@timechain: Gorman dobrze zaczął od Boring Co.

W Internecie BC powszechnie wskazywana jest jako powód do wyśmiewania Muska (kółka robią komentarze o "za wąskich" tunelach, które się "korkują" – na takim Reddicie to już dawno przekroczyło granice absurdu), co oczywiście dochodzi też w formie memów i do Polski, podczas gdy Musk robi konsekwentnie swoje i obecnie Boring Company jest prawie dwa razy więcej warta niż taki np. CD Projekt RED.
  • Odpowiedz
  • 1
@texas-holdem: I BC potrafi rekordowo szybko kopać tunele. Wiele szybciej i taniej to robią niż wyspecjalizowane w tym firmy. Nie wiem jak on to zrobił, tym bardziej że to taki trochę poboczny projekt któremu nie poświęca takiej uwagi jak SX czy Tesli.
Nawet CERN chciał żeby BC kopała im 100km tuneel dla nowego zderzacza hedronow:

https://arstechnica.com/cars/2019/01/elon-musk-has-been-pitching-cheap-tunnels-from-the-boring-company-to-big-names/amp/

Ostatnio ministerstwo obrony US też coś chciało żeby dla nich kopał, ale brak jakichś publicznych informacji
timechain - @texas-holdem: I BC potrafi rekordowo szybko kopać tunele. Wiele szybciej...

źródło: what-are-your-thoughts-on-elon-musks-boring-company-and-v0-za0d2dgi3q5a1

Pobierz
  • Odpowiedz