Aktywne Wpisy
PanZbigniew +928
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +141
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

DCU 10 The.Suicide.Squad - Legion Samobójców: The Suicide Squad
nazwijmy tak samo jak część trzecią, tylko THE dodajmy, ludzie się połapią
Tym razem Legion Samobójców wypalił tak jak powinien od początku. Zwariowana, tajna misja mająca na celu oczywiście uratowanie świata. Dobra komedia - głupawa, ale zaskakująca ! Mnie humor Jamesa Gunna kupuje, ale nie wiem, że nie każdego...
Reżyseria: James Gunn : Strażnicy Galaktyki, Movie 43
komedia, fantasy
IMDb: 7.2/10
https://www.imdb.com/title/tt6334354/
https://upflix.pl/film/zobacz/the-suicide-squad-2021
źródło: 7961163.3
Pobierz