Wykopki czy wy jesteście z siebie dumni? Wrzucacie swoje gownowpisy razem z gownomemami nie płacąc za hosting i serwery hejto klękają. Wiedzcie że wybraliście zły dzień i admin jest niebezpiecznie blisko eksplozji tak że wam się orężadą z komunii odbije. #hejto #pdk
@starterX8: może trzeba jakiś wykop effect zrobić i zasypać hejto memami tak że rodzice admina będą musieli mu hajs z komunii porzyczyć żeby za hosting zapłacił.
Przecież oni mają chyba z 3k miesiecznie z patronite, to powinno starczeć na s3 szczególnie że obrazki sie dobrze cacheują i głównie płaci się tam za transfer a jego nie ma dużo bo obrazek ma cykl życia mniej niz 24h
@mirasKo-Kalwario: mają ponad 7k z tego co ostatnio patrzyłem. Ogólnie nic do hejto nie mam, korzystają z upośledzenia wykopu i zalała ich chmara nowych użytkowników a infrastruktura się ugięła ale żeby robić z tego oblężoną twierdzę że TO WYKOP po złośliwości ich ddsuje jak to niektórzy u nich tłumaczą to ja nie mam pytań
#hejto #pdk
Drugi
Przecież oni mają chyba z 3k miesiecznie z patronite, to powinno starczeć na s3 szczególnie że obrazki sie dobrze cacheują i głównie płaci się tam za transfer a jego nie ma dużo bo obrazek ma cykl życia mniej niz 24h
@twardy_kij: moze jeszcze nasrasz w paczkomat?
źródło: przegryw
Pobierz