Wpis z mikrobloga

@bulbulator90
też już mam takie odczucia i to jest straszne. kilka lat czytania tagu zrobiło swoje, dziwnie reaguje na pewne sytuacje i też oceniam ludzi tak jak ty to odpisujesz. Trzeba się od tego odciąć i się przestawić tylko jak...
trzym się i życzmy sobie powodzenia i innego spojrzenia na świat
  • Odpowiedz
@bulbulator90: Dzięki. Powodzenia. Mi się raz udało na 3 tygodnie wykop odstawić. Tak po tygodniu przechodzi ta silna żądza skrolowania i potem jest lepiej. Ale po dłuższym czasie człowiek znowu dochodzi do wniosku, że nie ma nic ciekawego do roboty i tu wraca. Oby u Ciebie tak nie było.
  • Odpowiedz
po prostu chce poczuć jakiekolwiek zadowolenie z życia. Ale najpierw muszę odciąć się od źródła stagnacji, jakim jest wykop.

@bulbulator90: powodzenia. Ja też rocznik 90 i staram się tu czasem powtarzać młodszym, że czytanie, a zwłaszcza pisanei tego gówna to jak osoba na wózku zaczynająća dzień od "daily reminder nigdy nie będziesz chodził", a potem skacząca od artykułów o biegaczach do wpisów o tym jak to julki grały w siatkówkę,
  • Odpowiedz
@bulbulator90: powodzonka, oby się chociaż trochę lepiej wiodło.

Sam pewnie wkrótce opuszczę tag i wykop w ramach mojego programu odcinania się od jakichkolwiek kontaktów z innymi.
Miałem w grudniu pomysł by pracować nad sobą, ale znowu zdrowie podupadło i ostatecznie się poddałem. Czekam już sobie spokojnie na koniec. Bez marzeń, planów, pomysłów. Za maks 30 lat będę już tylko kupką prochów, która nigdy tak naprawdę nie żyła.
  • Odpowiedz