Aktywne Wpisy
piotrow +147
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Obecnie na Waszych profilach - w zakładkach Wykopane oraz Zakopane - wróciły treści, na które oddaliście głosy.
2. Naprawiliśmy również błąd, który powodował, że autor znaleziska mógł usuwać wszystkie komentarze w swoim znalezisku - obecnie usuwanie takich komentarzy nie jest już możliwe.
O kolejnych zmianach będziemy informować pod tagiem: https://wykop.pl/tag/wykopchangelog
Dziękujemy za Wasze ogromne wsparcie oraz wszystkie sugestie, które nam wysyłacie (。◕‿‿◕。)
#nowywykop #wykop #internet #naprawiamy
można edytować komentarze nawet jak ktoś dodał pod nami wpis- bez sensu
raz kliknę aby obejrzeć cycki to później mi się cały czas otwierają bez pytania też bez sensu xd
Czemu powiadomienia same znikają po jakimś czasie?
@ZarazSieRozkreci: Ważne rzeczy również są obecnie realizowane, ale potrzebujemy nieco więcej czasu na realizację większych tematów. Gdy tylko zadanie będzie gotowe, będziemy informować.
edit2.0: Jaki jest stan rzeczy / plany odnośnie API?
Niby Wykop Mobilny na android znowu działa, ale nie widzę żadnych nowych treści (z ost. 5 dni)
Czyli testujecie na produkcji? Fajnie
Komentarz usunięty przez autora
Ale zostawcie opcje usuwania swoich komentarzy w znaleziskach, bo wcześniej jak i teraz to trzeba do was na kontakt pisać z linkami o usunięcie.
Kiedy będę widział powiadomienia o tagach i że ktoś napisał do mnie?
Kiedy wróci ilość obserwujących dany tag?
Kiedy będę mógł zobaczyć swoje komentarze w osobnej sekcji jak było poprzednio?
Kiedy odznaczyce komentarze od wpisu bo nie wiem gdzie co się kończy
w takim tempie to może w 2024 będzie się dało używać xD
I naprawcie wygląd pls
serio nie widzicie że treści nie są wgl czytelne? żeby tak #!$%@?ć trzeba było się porządnie postarać a może to celowe działanie?
czy zamierzacie użyć motywu @tentin_quarantino lub stworzyć coś w tym stylu? Przecież jego wygląd a wasz to niebo a ziemia.
W ogóle moglibyście wprowadzić opcję zmiany kolejności tych kategorii i wywalenia tych domyślnych :>
Wszystko zaczyna mieć ręce i nogi, jeszcze z miesiąc i będzie cool :D