Aktywne Wpisy

Sam_w_domu +7
#mirabelkaszukamirka #warszawa
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt

Lukaszek555 +134
W skrócie, w Zamościu pobito na śmierć 16 latka.
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
17 stycznia 2023 roku archeolodzy w Norwegii przekazali, że znaleźli kamień runiczny. Według nich to najstarszy kamień runiczny na świecie, inskrypcje mają do 2 000 lat i sięgają najwcześniejszych dni historii pisma runicznego.
Link do znaleziska - Znaleziono najstarszy kamień runiczny na świecie – kamień Svingerud
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko.
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #europa #zwyczaje #swiat #liganauki #swiatnauki #ciekawostkihistoryczne #zainteresowania #archeologia #norwegia #skandynawia #odkrycie
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
17 stycznia 2023 roku archeolodzy w Norwegii przekazali, że znaleźli kamień runiczny. Według nich to najstarszy kamień runiczny na świecie, inskrypcje mają do 2 000 lat i sięgają najwcześniejszych dni historii pisma runicznego.
"
za mało ku#wa runiczny kur#a!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)