Wpis z mikrobloga

troche mnie to bawi przyznam szczerze kiedy widze kolejna osobe zarabiajaca 20-30k i jezdzaca nowym autem na #lpg bo w sumie po co przeplacac a najwieksze grono krzykaczy GAZ JEST DO KUCHENEK obserwuje posrod mniej majętnych osób w autach ktore maja juz x lat i krotegos z rzedu wlasciciela #motoryzacja
  • 9
@rosso_corsa
#!$%@?, pokaż mi nowe premium auto które można przerobić na LPG. teraz wszystko na 2 turbinach i bezpośrednim wtrysku a każda integracja w wiązkę to utrata gwarancji. Sam jestem zwolennikiem gazu, ale odkąd sprzedałem Avensis valvematic, jeżdżę dislem.
@rosso_corsa: sam mam w planach umówić się na założenie gazu w najbliższej przyszłości, bo moje 2.4 pali przy oszczędnej jeździe 10l, a po wiosce to realnie raczej z 13-14. Jak kupowałem to miałem nie zakładać gazu, bo benzynka była 4.7zł to jeszcze bym przeżył, ale teraz to jakaś patola jest
@rosso_corsa: dobre urojenia. Osoby, które tyle zarabiają zazwyczaj mają auto w leasingu bo raz, że stać ich na wymianę co 2-3 lata, dwa, że uciekają od podatku. Na pewno te twoje mityczne osoby zakładają lpg xD
Nie wiem po co ludzie wymyślają takie bajki, jak chcesz jeździć na lpg to jeździj, jak ci przeszkadza opinia innych na ten tamt to może pora dorosnąć i przestać się przejmować.
@rosso_corsa: jedynym minusem lpg jest mniejszy zasieg i potencjalne zmiejszenie pojemnosci bagaznika. Mi to przeszkadza ale leje za 3l zamiast za 6. Jakie nowe auta oplaca sie przerabiac na LPG? Wszystkie z bezposrednim wtryskiem.