Aktywne Wpisy
mickpl +353
Prawilnie przypominam patent na natychmiastowe obniżenie cen mieszkań:
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
JohnShelby +7
Jak powinna wyglądać prawidłowa naprawa takich pęknięć i ile może kosztować? materiał + wykonanie? Z powodu remontu lokalu obok powstały u mnie 3-4 takie pęknięcia, każde o długości ok metra i ubezpieczalnia się pyta jakiej kwoty za to oczekuje. Jest to blok z wielkiej płyty.
#nieruchomosci #remontujzwykopem #pytaniedoeksperta
#nieruchomosci #remontujzwykopem #pytaniedoeksperta
#!$%@?, pokaż mi nowe premium auto które można przerobić na LPG. teraz wszystko na 2 turbinach i bezpośrednim wtrysku a każda integracja w wiązkę to utrata gwarancji. Sam jestem zwolennikiem gazu, ale odkąd sprzedałem Avensis valvematic, jeżdżę dislem.
Nie wiem po co ludzie wymyślają takie bajki, jak chcesz jeździć na lpg to jeździj, jak ci przeszkadza opinia innych na ten tamt to może pora dorosnąć i przestać się przejmować.