Wpis z mikrobloga

@ArmageddonPrzeciwBladziom: co ty powiesz, a ja myślałem, że w języku francuskim zapis jest identyczny jak wymowa tych samych słów w języku polskim.
@programista3k właśnie dlatego. Nie Twoja wina, urodziłeś się jaki się urodziłeś, Twoja wina, że uważasz to za powód i/lub usprawiedliwienie dla tkwienia w s----------u, utwierdzasz siebie i innych z tagu, że tak właśnie musi być i użalanie się nad sobą to jedyne co wam zostało. Szkodliwy, toksyczny
  • Odpowiedz
@hesuss: Ale wiesz, że da się skasować konto bez pisania o tym wpisu bo nikogo to nie obchodzi? Nie wiem czemu wszystkie wykopki ze stażem 10+ czują potrzebę manifestacji odejścia jakby robili byli jakimiś ważnymi postaciami na tym portalu XD.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: zabawne jest to, że nikogo nie wyśmiałem w tym wpisie, wyraziłem tylko nadzieję, że autosabotujące się, toksyczne osobniki z tego tagu pozostaną na wypoku i nie zatrują hejto. Co do ciągu przyczynowo-skutkowego 'ma konto 14 lat -> jest przegrywem' to nawet nie będę próbował dociekać jak to sobie posklejałeś do kupy, bo to już jakaś czwarta gęstość xD
  • Odpowiedz
@hesuss:

autosabotujące się, toksyczne osobniki z tego tagu

Nie powstały magicznie przez założenie konta na wykopie, za takimi ludźmi najczęściej stoi banda normictwa, które je gnębila, patologia w domu czy prawictwo w wieku 18+

Chciałeś błysnąć, ale ci nie wyszło. Usuwaj konto bezduszna istoto
  • Odpowiedz
@hesuss: widzę ten post mimo tagu przegryw więc rozumiem że czarną liste też popsuli albo nawet usunęli? Przecież to był obowiązkowy feature żeby dało się z tej strony korzystać XD
  • Odpowiedz