Aktywne Wpisy

wierzgontycymbale +225
markowska +2
Hej
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
#rozowepaski #ciaza #bebech
Czy eksperci uznają do klasyfikacji jako #arcybebech? XD
Dziękuję (。◕‿‿◕。)
Proponujesz wyścig? XD
@husqvarna: mozna do konca. Najlepsza jest pozycja na boczku. Wtedy nic nie przeszkadza.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Buziaki
@-pafel otworzyłem ten wpis tylko po to, żeby znaleźć ten komentarz i zaplusować xd
@moll: no niektóre kebaby niestety potem się mocno ruszają przez całe jelita, tyle dobrego że max po paru godzinach jest spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem skąd się bierze, ale dotykanie brzucha i w ogóle obecność ciężarnej w bardziej zaawansowanym stanie wywołuje u części innych pań chociaż chwilowy przypływ chęci do posiadania dzieci xD
@moll: szanuję :)
Jakbym miał taki to często głaskałbym go. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@moll: Teoretycznie możesz zakładać koszulki chłopa.. powinny wtedy pasować :D
Tak swoją drogą zapytam, ale wątpie i po prostu przypadek, nazywasz się może Asia? bo wiele rzeczy pasuje.
Na karmienie piersią się nie napalam. Ostatnio nie wyszło...
Nie, Asia nie. Monika :D
Czyli przypadek :d