Aktywne Wpisy

dashcambandit +13
Idzie do was, co robicie?
#polskiedrogi
#polskiedrogi

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z
#heheszki
XV w zna medycynę: trucizny i upuszczanie krwi
student kiedyś Elita. Wożona powozem. Mieli wpływ na losy państwa
Student teraz: czy jeśli umiem te dwa języki obce to z moim magistrem dostanę w Januszex etat za 3 k ?(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@dlaczego_nie: Mogłeś też zostać księdzem lub zakonnicą i studiować bezpłatnie nawet będąc chłopem, ale zdolnym. Stąd wiele osób szło do kościoła dla kariery naukowej czy politycznej, bo to była jedyna droga poza urodzeniem. Taki Thomas Wolsey syn rzeźnika, byłby jak ojciec rzeźnikiem, ale został kardynałem i de facto to on kierował europejskim mocarstwem dopóki król Henryk nie stworzył kościoła anglikańskiego i nie pozbył