Wpis z mikrobloga

@drylu09: jeśli chcesz osiągnąć wolność finansową i dochód pasywny musisz być wierzący, musisz wierzyć że niemożliwe nie istnieje i że możesz wszystko
  • Odpowiedz
kto to jest ten sebek?

@zzbkk: Tag #sebcel dotyczy Sebastiana Podsiadło i jego działalności edukacyjnej w dziedzinie rozwoju osobistego, relacji damsko-męskich i biznesu. Zobacz kanał youtube "Sebastian Podsiadło".

Koleś drący japę na scenie to Łukasz Gmachowski. Zobacz kanał youtube: "GrowUp Session".
Był on naganiaczem w MLMowej piramidzie finansowej o nazwie IM Mastery Academy i na filmie widać spotkanie uczestników tego oszustwa, gdzie są motywowani do wytrwałego działania. I
  • Odpowiedz
@dlugi-gr: a każda konferencja swoje kosztuje. Event w Poznaniu to było 600 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mieli jeszcze wyjazd do Barcelony oraz Dubaju (przed wyjazdem do Dubaju gościu namawiał że jak ktoś nie ma pieniędzy to może wziąć kredyt xd)
  • Odpowiedz
@greedo: fajne deklaracje ()
(bo tak to się nazywa)
większość to tłumaczenia z ang dlatego niektóre brzmią dziwnie
wygląda na pozytywne szkolonko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ol_Io: @jatylkopytam: Nie bardzo wiem, czemu Grzesiaka wrzucacie do wora MLM. To couch, którego raczej o oszustwa i naciągactwo ciężko posądzić. Chyba że coś się zmieniło bo czytałem o nim jakieś 2 lata temu.
  • Odpowiedz
@greedo: spaniały to był zlot npców - nawet gdyby im krzyknął "lubię jeść guwno" to cała sala jak te małpy by to powtórzyła xD

@mateosz_inbecki: nie powtórzyliby, chyba że byłby zlot ludzi lubiących guwno, ale troche cykających się o tym mówić.
Oczywiście wiem co masz myśli, jednak warto zaznaczyć, że na takie spędy najczęściej nie idą ludzie ślepo wierzący we wszystko co im się powie. Tacy też są,
  • Odpowiedz
@ol_Io: @jatylkopytam: Nie bardzo wiem, czemu Grzesiaka wrzucacie do wora MLM. To couch, którego raczej o oszustwa i naciągactwo ciężko posądzić. Chyba że coś się zmieniło bo czytałem o nim jakieś 2 lata temu.

Może dlatego że Ci wszyscy coachowie uczą jak prowadzić biznes i jak inwestować pieniądze. Sami jedyny biznes jaki prowadzą z powodzeniem to właśnie te konferencje i sprzedaż książek o motywacji i biznesie. Nie sądzisz
  • Odpowiedz