Aktywne Wpisy
fukinloner +7
wuwuzela1 +15
#nieruchomosci
Kolejne technokratyczne makroekonomiczne uzasadnienie wzrostu cen nieruchomości. Na pewno nie jest to zmowa cenowa.
Kolejne technokratyczne makroekonomiczne uzasadnienie wzrostu cen nieruchomości. Na pewno nie jest to zmowa cenowa.
A teraz kiedy najlepszą opcją jest samotność poza ta malutką paczką kumpli to nagle chcą żebym miał życie towarzyskie.
Wyszalane wczesniej normictwo z bombelkami to faktycznie marzenie chłopa by mieć takich znajomych. Wolę moich kumpli neetów z którymi pogadam o grach. Przegrywy z jednym mają rację. Lata 16-25 sa na to. Potem zaczyna się dla wielu porza zycia, nuda, założenia rodziny, a z takimi starymi prykami mentalnymi nie mam o czym gadać.
#agepill #timepill #blackpill #przegryw
Mam tak samo
Komentarz usunięty przez autora
A poza tym to niech sobie każdy żyje po swojemu, dopóki nie szkodzi to innym to co kogo interesuje styl życia innych.
Mam znajomych, 30+, nie załapali się "w momencie" na związki, jeden typek traci włosy już nawet, więc pech genetyczny. Ale wyglądają na szczęśliwych, czasem się spotykamy. Ja też żyję "alternatywnie",
@otoczenie_sieciowe: Nie no pracuję
Z tym jest problem tak u 10 , 15% przegrywów. Mieli szansę, ale się nie wyszaleli, dlatego na związek ze stabilziacją reagują jak płachta na byka