Aktywne Wpisy
Lewusx +25
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +59
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Seba sobie to wizualizuje, i tak bardzo wizualizuje, że nie rozróżnia świata realnego od fikcji i omamów XD
Idąc dalej przecież Seba nie może się przyznać , że to wizualizacja a nie fakt bo inaczej przyzna, że to nie jest naprawdę a on musi w to wierzyć taki paradoks XD
Ciekawe czy buchnął to od Murphego czy od jakiegoś gościa na yt
bo książkę czytałem i większego steku bzdur nie widziałem, najlepszy fragment dla mnie to ten gdzie Jak masz raka to musisz pomyśleć, że raka nie masz i rak zniknie xD( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sebcel
Przy czytaniu wymiękłem gdzieś w połowie, jak autor opisywał,
to było moje pierwsze starcie z tym światem amerykańskich ,,kołczy" bardzo pouczające ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego ogólnie gardzę całym tym środowiskiem
@harold97: @haosek: @Saynighte: @giorgioborgio:
To oczywiście zbyt daleko idące uproszczenie, ale według różnych badań, m.in. prowadzonych na Harvardzie przez prof. Kaptchuka czy w Izraelu, wpływ pozytywnego myślenia na nasz stan zdrowia to fakt naukowy.
A czy nie napisałem, że to zbyt daleko idące uproszczenie było?
Teraz Ty zbyt upraszczasz. Według badań to różne choroby somatyczne jednak potrafiły wejść samoczynnie w remisję. Oczywiście nie śmiertelny rak czy paraliż, ale już np. choroby układy trawienia
A tylko się upewniałem z tym paraliżem
Czekaj, czekaj. Czy Ty właśnie sam przyznałeś, że nasze myślenie może przełożyć się na nasz stan somatyczny? ( ͡º ͜ʖ͡º)
tylko raczej nie stresuj się to organizm nie będzie produkował chorych ilości związków chemicznych odpowiedzialnych za stres, jak ktoś się denerwuje to może dostać sraczki czy nawet się porzygać i to są realne
Od samego początku przedstawiłeś wpływ pozytywnego myślenia na zdrowie jako bujdę na resorach. Oczywiście podałeś przypadek skrajny, mający potwierdzić niezaprzeczalnie Twoją rację. Idąc taką logiką można było założyć, że nie wierzysz w jakikolwiek wpływ umysłu na somatyzację organizmu.
nie to ma związek ze stresem
a jak masz przykłady jakiś chorób to je podaj, mam nadzieje tylko, że to nie są wrzody na żołądku