Aktywne Wpisy

Lardor +75
Dobra już dziś ostatni raz tworzę wpis na temat #zlomnik jest afera to korzystam by pokazać jego bucowatość i brak wiedzy. Swego czasu zrobił recenzję Trabanta 1.1 generalnie siedzę w tych autach od roku 2017, miałem aż 3 egzemplarze tego samochodu robiłem remonty generalne i znam bardzo dobrze ten wóz. Zlomnik ma coś takiego, że jeśli lubi dany model auta będzie mówił tylko pozytywy, jak nie lubi danego auta będzie
źródło: 1000080222
Pobierz
Mirki, dzięki za ogromną aktywność pod ostatnią ankietą o demografii! Padło tam mnóstwo wartościowych uwag - od kwestii braku mieszkań po problemy z budowaniem relacji w dzisiejszych czasach. Wiele osób w komentarzach wspominało też o poczuciu braku bezpieczeństwa, co płynnie prowadzi nas do kolejnego tematu rzeki: polskiej służby zdrowia.
Mówi się, że zdrowie jest bezcenne, ale w 2025 roku ma ono bardzo konkretną cenę. Jak to u Was wygląda? Czekacie pokornie w
Mówi się, że zdrowie jest bezcenne, ale w 2025 roku ma ono bardzo konkretną cenę. Jak to u Was wygląda? Czekacie pokornie w
Jak najczęściej korzystasz z opieki medycznej w Polsce?
- Tylko NFZ (cierpliwie czekam w kolejkach) 5.7% (110)
- Głównie NFZ (pojedyncze badania robię prywatnie) 15.9% (307)
- Mieszany (POZ na NFZ, specjaliści prywatnie) 21.8% (421)
- Prywatny abonament z pracy (Luxmed, Enel-Med itp.) 27.1% (523)
- Indywidualny abonament prywatny (płacę sam) 2.3% (44)
- Prywatnie za każdą wizytę (bez abonamentu) 9.0% (174)
- Korzystam z NFZ tylko w stanach nagłych (np: SOR) 5.9% (114)
- Nie korzystam w ogóle (unikam lekarzy jak ognia) 7.6% (147)
- Mieszkam za granicą (korzystam z innego systemu) 3.7% (71)
- Nie mam zdania 1.1% (21)

źródło: comment_Cq4OMnJ9a5Vihi290Pq53adGhNbOCbJk.jpg
Pobierz@krolka89