Wpis z mikrobloga

@sapibarruNig: oby cię w końcu przytrafiła taka relacja wierzę w ciebie ! nie wiem ile masz lat nie wiem co tym za cegły w plecaku życia nosisz czy to na studiach czy innych punktach życia życzę ci aby przecieły się jakieś linie losów i abyś był szczęśliwy z kimś kto będzie tak samo "pokręcony" znalazł Ciebie. Nie myśl że tylko faceci są pokręceni przez życie są też dziewczyny które mają
  • Odpowiedz
@sapibarruNig: Ehhh no tak to jest że jedni doświadczają miłości bez effortu a inni nie, ja się w głównej mierze przyzwyczaiłem że nie będę miał partnerki nigdy ale i tak feelsy mnie dopadają całkiem często
  • Odpowiedz
@sapibarruNig: wyobraź sobie mieć tą jedyną prawdziwą dziewczynę, która zaburza twoją wyuczoną doświadczeniem filozofię pigułek. Ta jedyna, która jest w stanie dla ciebie poświęcić więcej niż ty dla niej. Ta która cię zrozumie i po ciężkim dniu pocieszy, ta z którą mógłbyś spędzić każdą wolną chwilę i nawet będąc introwertykiem - spotykanie się z nią i rozmawianie działa bardziej kojąco niż siedzenie w domu. Wyobraź sobie (chociaż jest to
  • Odpowiedz
@sapibarruNig: Wielu z nas chciałoby nie trafić na filozofie pigułkowe ale musisz wiedzieć, że jeśli będziesz miał w końcu dziewczynę to w dzisiejszych czasach niestety większość z nich wykorzysta twoją słabość i będzie się tobą bawiła za twoje pieniądze. Filozofia przynajmniej redpillowa jest w stanie cię ostrzec co zrobić żeby się nie w---------ć gdy już zdarzy ci się coś dobrego.
  • Odpowiedz
@sapibarruNig: A może przekuć te pragnienia w "Ale chcialbym kogoś kochać tak bym mógł przy nim spędzac kazda minute, robic te wszystkie mile rzeczy, a nie oczekiwac ze ktos bedzie robil je dla mnie" i potem takiego szukac, latwiej przekuc dzialania na kogos niz czyjes na siebie, ba nawet wiecej osiagasz poczynajac dzialania niz czekajac ze sie samo cos rozwiaze, tak chyba dzielimy tych co wygrywaja na tych co przegrywaja
  • Odpowiedz