Wpis z mikrobloga

@Kolczaneiro: Nutharionowi chodzilo chyba o to ze szkop dostanie 15 tys euro ( czyli okolo 70 tys zl) a w PL takie waly robia ze doplaca ci do rownej stowki 30 tys ¯\_(ツ)_/¯ i hajs zgadza sie im. Czyli wychodzi mniej wiecej przelicza ci po kursie o okolo 30 gr wyzszym niz jest. Z reszta ja bym wtedy wolal i tak wziasc euryki, pokisic troche w chacie i sprzedac po
  • Odpowiedz
@Kolczaneiro: Zakłady w Polsce są droższe niż w państwach z EUR, nadwyżka ceny (- podatki) trafia do alternatywnej puli którą wygrywa zawsze gracz z Polski, bodaj wchodzi do podziału dla zwycięzców najwyższego stopnia trafionego w Polsce poza I stopniem (trafione wszystko) czyli do wygranej II stopnia, względnie niższego jeśli nikt II w PL nie trafi.

A sam mechanizm wyższej ceny zabezpiecza Totalizator przed dokładaniem do interesu gdyby nagle kurs EUR/PLN
  • Odpowiedz
opisałbyś dokładniej mechanizm przeliczania tych kursów walut?

@Kolczaneiro: dobry pomysł, w wolnej przygotuję jakiś przykład na podstawie jakiegoś losowania i będę dołączał do wpisów z promocją w EJ.
  • Odpowiedz
Jak najlepiej zagrać taki kupon, eurojackop systemem?

@trele12: najtańszy zakład systemowy w EJ kosztuje 37,50 zł więc musiałbyś zagrać 2 żeby załapać się w promocji.
Ja zagrałem po prostu 4 na dzisiaj.
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Dzisiaj sobie zarejestrowałem konto na lotto aby skorzystać z tej promocji, ale miałem ustawiony dzienny limit do 40zł. Zwiększyłem sobie limit do 150, a tam informacja że nowy limit będzie obowiązywał dopiero jutro (,)
  • Odpowiedz