Aktywne Wpisy

3033540 +6
ktoś mnie oświeci dlaczego odpowiedź NIE jest prawidłowa? #prawojazdy #motocykle #samochody #praworuchudrogowego

cpt_foley +22
Hej wszystkim. W skrócie - moja mama przeszła udar a ja sklocilem się z siostrami tak, że nie chcemy na siebie patrzeć.
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
#seriale
Tak macie #!$%@? na nagrody, wy wielcy myśliciele indywidualiści a nagle narzekacie na brak lewackiej nagrody od żydów, aha
Złote Globy, Oscary już dawno przestały być wyznacznikiem jakości. Przez jakiś czas panowało tam lizanie swoich tyłków nawzajem, potem zdominowała poprawność i wszystko padło.
@janushek: nie jestem ani prawkiem ani lewakiem. Świat idealny polega na balansie i konwersacji - 50% każdej ze stron.
Komentarz usunięty przez autora
@misiek735
Skąd ten wniosek?
Komentarz usunięty przez moderatora
@kazikonik: a to pewnie pytasz @janushek
W BCS jest nawet bardziej pokazane, że Gus to homoseksualista xD
Nie wiem jak wy oglądacie te seriale.
Jak widać takie wątki niespecjalnie ludziom przeszkadzają. A niektóre tłumoki nawet ich nie zauważają (choć pewnie móżdżki mają wyczulone na ich szukanie) ¯\_(ツ)_/¯
Problemem są filmy / seriale w których takie motywy są wrzucane wyłącznie z przyczyn propagandowych... i psują całe widowisko.
Tak w serialu są takie subtelne wątki, które na to wskazują potem można się domyślić, że jego pierwszy chemik był jego partnerem. Nie mam pojęcia, które seriale wygrały i czy rzeczywiście były napchane jakąkolwiek ideologią.
@lajdak:
Dlatego do Ciebie piszę. Przecież to był główny wątek w BB i BCS – czyli zemsta. Ja #!$%@?ę. Macie oczy w
@lajdak: w bcs jest to już zaznaczone wprost i to parokrotnie, nawet jest scena jak (jeszcze całkiem gadatliwy) Hector wyzywa go od homoseksualistów. Zresztą chyba sam Gus w jedynej scenie tłumaczy że ten gostek zastrzelony u Eladio był czymś więcej niż przyjacielem.
@Thorrand: ale chłop ma rację że w bb nie było to zasugerowane wprost w przeciwieństwie
No tak, tak. Napisałem, że w BCS jest to już wprost powiedziane, natomiast w BB trzeba było się tego domyślić ;p
@AdamKarolczak02137: a to jest wpis o Breaking Bad czy BCS? XDDDD
Gdzie ty to widzisz?
@SuperTimor435: rano zawsze po każdej gali z nagrodami?
@a665321: a może mu się nie podobać? XDDDD
O chłopie – tyś nie widział chyba jeszcze emocjonalnych wpisów. No ale w końcu „oczy w dupie” ;p
To tylko moje subiektywne odczucia.
To jest dla ciebie subtelne? A co byłoby niesubtelne? Gejowska scena seksu?
@misiek735: wzrosłyby
Już dobrze?