Aktywne Wpisy

jmuhha +250
Ostatni poranny autobus do Chrubieszowa gdzie jest sklep i przychodnia właśnie odjechał ( ͡° ʖ̯ ͡°)....
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...

spanko_mam +195
Nic nie sprawia mi większej radości od przepisowej jazdy samochodem i czucia na sobie gniewu polaczka który wlecze się za mną swoim SUVem. Mryga światłami, #!$%@? w klakson, a ja dalej 50 i się śmieję z głupiego #!$%@?.
#motoryzacja #polska #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #polska #samochody #polskiedrogi
Zamiast cieszyć się emeryturą to starsza pani jest zmuszana do pracy... tak właśnie wygląda rzeczywistość wcześniejszej emerytury, ale to pewnie WSZYSTKO DLA POLSKI (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #polityka
@Kempes: Ona dostała tam pracę żeby na kampanie PiSu wpłacić kasę i po nic więcej.
@PiccoloGrande: Nie wolno to tak manipulować. Publikujesz screen, na którym widać jedynie fragment twojej wypowiedzi, cała wypowiedź była dłuższa, a usunięto ci ją nie za to co widać na screenie, ale za to w jaki sposób w drugiej części komentarza zwróciłeś się do Wykopowiczów. Od dawna usuwamy treści, które zawierają podobne zwroty, spójrz informujemy o tym: https://www.wykop.pl/pomoc/standardy-moderacji/
Twój wpis zgłosili Wykopowicze, moderator - z
Komentarz usunięty przez autora
@a__s: cooo?! xD Widziałem ten wpis i nie było tam niczego takiego! Dziwiłem się właśnie, jak próbowałem odpowiedzieć, że został zdjęty.
@a__s: @
Usuwane były jedynie treści obraźliwe i wulgarne. Usuwamy takie treści niezależnie od tego kogo dotyczą. Wiele razy wyjaśniałam, że rolą moderatora nie jest oceniać to czy dana osoba zasłużyła czy też nie na wulgarne wyzwiska pod swoim adresem. Rolą moderatora jest usuwanie treści, które nie są zgodne z regulaminem serwisu. Jeśli użyjesz wulgarnych określeń pod adresem Putina, a mod usunie treść, nie oznacza to, że popiera
Nawet specjalnie przykład załączę podwójnych standardardow z dziś. Mój post nawet sie nie umywa do tego co napisal ten użytkownik.
@Sin-: Moderatorzy pracują w panelu, do którego trafiają zgłoszone przez Was treści - moderacja odbywa się w oparciu o zgłoszenia (tak jak we wszystkich serwisach społecznościowych). Jeśli nie zgłosisz treści, moderator do niej nie dotrze. Dziennie jest tu dodawanych ponad 150 000 różnych komentarzy i wpisów, fizycznie moderatorzy nie są w stanie analizować wszystkiego co tu publikujecie.
@Sin-: Tutaj możesz przeczytać za jakie wyrażenia usuwamy treści: https://www.wykop.pl/pomoc/standardy-moderacji/
@Sin-: daj spokój. Pisior skizo próbował mnie wystalkować i odgrażał mi się w komentarzach bo śmiałem go zacytować. Moderacja w tym czasie nie dość, że odrzuciła wszystkie moje zgłoszenia na panelu to jeszcze zareagowali dopiero po #!$%@? 3 dniach i to dopiero jak napisałem na kontakt. Tymczasem obajtkowe nieobraźliwe memy kasowali
@Parker_: Firma zgłasza, że chciałaby sprostować opublikowany artykuł. Jeśli treść komunikatu nie narusza regulaminu, nie atakuje autora, jest zgodna z naszymi Standardami Moderacji, umieszczamy komunikat.
Edit: Aha, uprzedzając odpowiedź: Tak, wiemy, modzi zajmują się tylko zgłoszonymi przez kogoś wpisami. Większość ma wywalone i takich rzeczy nikt nie zgłasza, ale pan z orlenu zgłasza i modzi klepią bo muszą oczywiście zgodnie
Jest to oczywiste kłamstwo, usuwane masowo były memy w żaden sposób nie mogące obrazić niczego poza kosmicznym ego pana 0bajtka, a także jakże wulgarne statystki XD
Mówisz o "znaleziskach" na mirkoblogu, bo tam też masowo leciały statystyki czy też może o prawdziwych znaleziskach, które generowały po 2-3
Czy to jest jakiś szyfr? Czy słowo "Wykopowicze" mamy rozumieć jako "Daniel Obajtek"? Bo wtedy to rzeczywiście ma sens.
Komentarz usunięty przez autora