Wpis z mikrobloga

nie wolno o tym pisać na Wykopie.

@PiccoloGrande: Nie wolno to tak manipulować. Publikujesz screen, na którym widać jedynie fragment twojej wypowiedzi, cała wypowiedź była dłuższa, a usunięto ci ją nie za to co widać na screenie, ale za to w jaki sposób w drugiej części komentarza zwróciłeś się do Wykopowiczów. Od dawna usuwamy treści, które zawierają podobne zwroty, spójrz informujemy o tym: https://www.wykop.pl/pomoc/standardy-moderacji/

Twój wpis zgłosili Wykopowicze, moderator - z
Podobno jest dobra w kasztany chroniące przed negatywnym promieniowaniem, akurat tak ważny organ jak RN PKN Orlen powinien moim zdaniem mieć zapewnioną tego typu ochronę.
Nie wolno to tak manipulować. Publikujesz screen, na którym widać jedynie fragment twojej wypowiedzi, cała wypowiedź była dłuższa, a usunięto ci ją nie za to co widać na screenie, ale za to w jaki sposób w drugiej części komentarza zwróciłeś się do Wykopowiczów.

@a__s: cooo?! xD Widziałem ten wpis i nie było tam niczego takiego! Dziwiłem się właśnie, jak próbowałem odpowiedzieć, że został zdjęty.

Twój wpis zgłosili Wykopowicze

@a__s: @
@InspektorDupa:

setki memów z 0bajtkiem

Usuwane były jedynie treści obraźliwe i wulgarne. Usuwamy takie treści niezależnie od tego kogo dotyczą. Wiele razy wyjaśniałam, że rolą moderatora nie jest oceniać to czy dana osoba zasłużyła czy też nie na wulgarne wyzwiska pod swoim adresem. Rolą moderatora jest usuwanie treści, które nie są zgodne z regulaminem serwisu. Jeśli użyjesz wulgarnych określeń pod adresem Putina, a mod usunie treść, nie oznacza to, że popiera
@a__s: A moja sprawa z atakowaniem innych to niby za co była? Bo ja widzę setki takich postów na wykopie i nie widzę aby moderator reagował tekstem w stylu „atakuje innych”.
Nawet specjalnie przykład załączę podwójnych standardardow z dziś. Mój post nawet sie nie umywa do tego co napisal ten użytkownik.
Pobierz
źródło: comment_16735283713QmT5cpDcPsIhRRSB3TN7z.jpg
Bo ja widzę setki takich postów na wykopie i nie widzę aby moderator reagował

@Sin-: Moderatorzy pracują w panelu, do którego trafiają zgłoszone przez Was treści - moderacja odbywa się w oparciu o zgłoszenia (tak jak we wszystkich serwisach społecznościowych). Jeśli nie zgłosisz treści, moderator do niej nie dotrze. Dziennie jest tu dodawanych ponad 150 000 różnych komentarzy i wpisów, fizycznie moderatorzy nie są w stanie analizować wszystkiego co tu publikujecie.
@a__s: A ja żadnego takiego wyrażenia nie napisałam a dalej „atakuje innych”. Gdzie był atak? No przykro mi ale to jest ewidentnie stosowanie podwójnych standardów. I użytkownik @Volki akurat tylko jako przykład się znalazł aby pokazać te podwójne standardy.
@a__s: Zostało zgłoszone. Moderator nie przyjął. A mój post nawet się nie umywa do tego co ten gość napisał.

@Sin-: daj spokój. Pisior skizo próbował mnie wystalkować i odgrażał mi się w komentarzach bo śmiałem go zacytować. Moderacja w tym czasie nie dość, że odrzuciła wszystkie moje zgłoszenia na panelu to jeszcze zareagowali dopiero po #!$%@? 3 dniach i to dopiero jak napisałem na kontakt. Tymczasem obajtkowe nieobraźliwe memy kasowali
A w jakim trybie i na jakich zasadach dodawane są do znalezisk belki

@Parker_: Firma zgłasza, że chciałaby sprostować opublikowany artykuł. Jeśli treść komunikatu nie narusza regulaminu, nie atakuje autora, jest zgodna z naszymi Standardami Moderacji, umieszczamy komunikat.
Na wykopie codziennie są setki wpisów związanych z polityką i im nikt nie dokleja taga. Ten jest dość luźno, ale tu skrupulatnie mode dodał taga żeby niezalogowani nie widzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edit: Aha, uprzedzając odpowiedź: Tak, wiemy, modzi zajmują się tylko zgłoszonymi przez kogoś wpisami. Większość ma wywalone i takich rzeczy nikt nie zgłasza, ale pan z orlenu zgłasza i modzi klepią bo muszą oczywiście zgodnie
Pobierz
źródło: comment_1673529611Wuo9swzV3b6Z1Q8Bws2A5B.jpg
@a__s:

Usuwane były jedynie treści obraźliwe i wulgarne.

Jest to oczywiste kłamstwo, usuwane masowo były memy w żaden sposób nie mogące obrazić niczego poza kosmicznym ego pana 0bajtka, a także jakże wulgarne statystki XD

W pewnym momencie tych znalezisk było naprawdę sporo, irytowaliście Wykopowiczów, którzy nie byli zainteresowani Waszymi wojnami

Mówisz o "znaleziskach" na mirkoblogu, bo tam też masowo leciały statystyki czy też może o prawdziwych znaleziskach, które generowały po 2-3
@a__s:

Twój wpis zgłosili Wykopowicze, moderator - z uwagi na użyte określenie - musiał usunąć treść

tych znalezisk było naprawdę sporo, irytowaliście Wykopowiczów

Czy to jest jakiś szyfr? Czy słowo "Wykopowicze" mamy rozumieć jako "Daniel Obajtek"? Bo wtedy to rzeczywiście ma sens.