Aktywne Wpisy

Ytarka +72
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +403
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

1) Tom dni dna. Myślałam, że pokazał już wszystkie swoje najgorsze cechy, ale do tego doszła agresja... Koleś odklejony, nie można wyrazić swojego zdania na jakikolwiek temat z nim związany, bo o mało Nie przywali Ci w nos...
2) Królowa Glampingu - dawno nie widziałam tak wrednego i chamskiego babska! Do tego przykleiła się Tomka jak rzep, każda scena Tomka jest z Magdą (nie licząc randki), oszaleć idzie! Królowa czeka na przeprosiny, bo przecież jej się należą, chyba za to, że chodzi i dupsko wiecznie obrabia tak by siebie wybielić.
3) Kasi nawet mi się trochę żal zrobiło... Została tak naprawdę sama (nawet nie widziałam, żeby jej przyjacioleczka Natalia się nią interesowała w tym momencie), głównie przez manipulacje i plotkowanie Królowej Glampingu. Monika nie ma swojego zdania także przesiąknięta jest zdaniem Magdy na wylot.
4) Amirka znowu na wyj*bce XD ile razy jeszcze Tom musi ją zgnoić, żeby się nauczyła?!
5) Dżoana nawet dziś na plus - w szczególności, że jako jedyna spoza konfliktu potrafiła się postawić Królowej.
6) Tomek - trochę d--a wołowa. Niby coś się postawił Tomkowi, ale jednak się trochę wycofał, podkulił ogon i tyle. A szkoda. Może by tego oblecha trochę utemperował.
To był dobry odcinek XD
#40kontra20