Aktywne Wpisy
Greensy +1
Podzielcie się waszym planem na dzień dzisiejszy lub jutrzejszy, co robicie produktywnego?
WillyJamess +56
HALVING NA BITCOINIE 2024 - LISTA OBECNOŚCI
Gotowi na wife changing experience?
#kryptowaluty #bitcoin
Gotowi na wife changing experience?
#kryptowaluty #bitcoin
#ekonomia #gospodarka #kryzys #gielda #gpw #finanse #inwestowanie #kryptowaluty #recesja
Im dłużej jest dobrze tym bardziej jest to nienaturalne i przegina, potem jak jebnie na poważnie to będzie szok jak cholera.
Wiem, że są niestabilne czasy, był Covid, teraz wojna, ale dalej machina gospodarcza #!$%@? i cykl się nie zresetował. Konsumpcja i wyścig gna.
@Ynfluencer: To jest efekt jebnięcia, nie samo jebnięcie.
@Ynfluencer: TBH jestem wybitnie oszczędzającym, i jakoś trudno mi wskazać kiedy dla średniaków było w Europie "lepiej"
Więc trzeba pracować nad tym by ten pieniądz rozwadniać, dodrukiem. Zupełnie odwrotnie niż powiedziałeś. Banki centralne pracują byś Ty pracował za darmo....
@uzior: dlaczego chcesz okradać ludzi, co zwiększają wydajność pracy z ich osiągnięć?
@dorkas: skoro Twoja praca ma cały czas czas taką wartość, to idź do szefa po podwyżkę, skoro Ciebie wykorzystuje
@dorkas: skoro pieniędzy byłoby coraz mniej, skąd byś miał mieć taką samą wypłatę? Pracodawca wolałby zamiast inwestować, zwolnić Ciebie i czekać, bez ryzyka by rósł jego majątek