Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)

Blackhorn +2
Dostałem taką wycenę kapitalnego remontu mieszkania w wielkiej płycie 62,5 m, rzuciłby kto okiem i powiedział czy ucziwie policzyli? Nie sugeruję że nieuczciwie, po prostu średnio się orientuję jakie są teraz stawki.
#remontujzwykopem #remont
#remontujzwykopem #remont
źródło: Untitled
Pobierz

@Pozytywny_gosc: a tu zauważyłem ciekawy fikoł u redpillakow. Skoro wystarczy zachowywać się jak alfa i kobieta NATURALNIE będzie uległa i poleci za swoim panem, to czemu co chwila
Przecież skoro tak silnie trzyma ramę to co mu szkodzi przyznać, że są kobiety lepsze od niego? Gdzie jego pewność siebie i poczucie własnej wartości? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zawsze śmieszy te podawanie skrajności typu Tom Cruise co ma 170 czy innych o statusie god tier, żeby obalić prawidłowości. Rozsądnego człowieka to bardziej zdemotywuje, że żeby w jakikolwiek sposób "zrekompensować" swój wzrost to musi stać się człowiekiem pod każdym innym względem w jakichś top 0,000000(...)1 ludzi na tym globie.
Już nie wspominając o tym, że 170 w starszym pokoleniu to zupełnie co innego niż w pokoleniu 20latków przez
Dodam też, że idealnie podsumowane, jeden z lepszych wpisów, które czytałem na tagu.
@Pozytywny_gosc Moim zdaniem @Nostrian nie jest redpillowcem, a myślącym i czującym człowiekiem w spektrum szarości, a wpadnięcie w #cope każdemu się zdarza. Co do nieszczęśliwych kobiet, to znam trochę takich - ale nieszczęście dopada je po 50tce, 60tce, więc nie wiem, jaką to może przynosić pociechę komuś, kto z samotnością i cierpieniem (aka - ścianą) boryka się
@Feniks_Alfa: a co do blackpillowców - to z kim nie pisze to jeden austyczny programista 15k, drugi jakiś zapalony gymcel, trzeci też coś tam robi, chodzi po górach, fotografuje i inne.
A jak spytasz redpillowca jak tam jego życie to okazuje się, że słucha godzinami tych podcastów tejta czy innego petersona i wydaje 50$ na hustlers university
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@detronizacja: czemu bełkot?