@pasterzzxc: tak to jest jak dane ci przyjsc na swiat w ciele aniola ale za wszelka cene chcesz z siebie zrobic zwykla k---e ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@pasterzzxc: niestety takie standardy zawladaja dzisiejszymi kobietami. w pracy czesto gadam o przykladzie wlasnie fagaty i wiekszosc lasek mowi, ze ta zrobiona jest o wiele ladniejsza XD a ja je zawsze wysmiewam i mowie, ze sa chyba jakies p------e XD
@enzojabol: przesliczna, ocenione pewnie na podstawie najkorzystniejszego zdjecia xD Ok byla ladna, i zdecydowanie wygladala lepiej niz teraz, ale nie zachwycaj się aż tak.
@pasterzzxc: pamiętam ją z pierwszych video z pingwinem. Powiedziałem sobie, że wizualnie jest dziewczyną 9.5 z aspiracjami na 10/10, a w dniu dzisiejszym glonojada bym olał ciepłym moczem i nawet na nią nie spojrzał.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
w pracy czesto gadam o przykladzie wlasnie fagaty i wiekszosc lasek mowi, ze ta zrobiona jest o wiele ladniejsza XD
a ja je zawsze wysmiewam i mowie, ze sa chyba jakies p------e XD
Komentarz usunięty przez autora